Futsaleri Glasinca poraženi su pred svojim navijačima na startu Prve futsal lige Republike Srpske od ekipe Kluba malog fudbala „Policajac“ iz Banje Luke rezultatom 4:1.

Publika je imala priliku da gleda kvalitetnu utakmicu ova dva prvoligaša, a konačni ishod postignut je već u prvom poluvremenu kada je viđeno svih pet golova. Drugi period igre protekao je u konstantnim napadima domaćih futsalera ali promjene rezultata nije bilo.

„Mislim da smo zasluženo pobijedili u jednoj vrlo korektnoj utakmici punoj dinamike. Zahvalio bih se domaćoj ekipi na gostoprimstvu, fer igri i nadam se da će u nastavku prvenstva ostvariti svoje ciljeve. Mi ozbiljno treniramo već dva mjeseca i naš plan je da, ako nam se ukaže šansa, osvojimo Prvenstvo i plasiramo se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine“ rekao je trener gostiju Srđan Tomašević.

Prema riječima trenera Glasinca Predraga Dobrilovića on je zadovoljan izdanjem svoje ekipe na početku prvenstva protiv sastava koji ima najveće ambicije kada se govori o futsalu u Republici Srpskoj.

„Čestitao bih svojim igračima na odličnoj borbi i sportskom ponašanju. Sve su to momci iz Sokoca koji nemaju nikakve prihode za ovo što rade već se bore za svoj grad i publiku koja ih podržava. Ekipi KMF „Policajac“ želim sve najbolje u nastavku prvenstva i da ostvare cilj koji su postavili pred početak sezone“ dodao je Dobrilović.

Prije početka utakmice predstavnici Fudbalskog Saveza Republike Srpske uručili su pehar kapitenu Futsal kluba „Glasinac“ za osvojeno prvo mjesto u Drugoj futsal ligi RS grupa Istok prethodne sezone.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.