Aktuelni osvajač Kupa BiH, FC Centar, gostovaće sutra na Palama u posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu.

Protivnik sarajevskoj ekipi biće prvoligaš Republike Srpske, KMF Jahorina, koji će pokušati da priredi iznenađenje i napravi historijski uspjeh.

– Nismo u situaciji da prijetimo Centru. Svi znamo o kakvoj ekipi se radi i imamo izuzetno veliki respekt prema njima. Aktuelni su osvajači Kupa i sigurno imaju veliki motiv da nas pobjede i nastave put ka odbrani trofeja. Mi i nismo u nekoj najboljoj formi trenutno, što je nama svakako dodatni problem, ali pokušaćemo se izdići iznad svega toga i stići do velikog iznenađenja, rekao je za naš portal prvi čovjek Paljana, Bojan Brčkalo.

Centar preuzima ulogu favorita, ali je svjestan da protiv motivisanog domaćina neće biti lako.

– Moramo prihvatiti ulogu favorita. Rang više, odbrana trofeja, kao i sama naša reputacija nas obavezuju da budemo favoriti u ovom meču. Ipak, svjesni smo da nam neće biti lako. Čeka nas motivisan protivnik, koji pred domaćom publikom želi da ostvari historijski rezultat i plasira se u polufinale. Nas interesuje samo pobjeda i nadam se da ćemo do nje i stići, rekao nam je trener, a po potrebi i igrač Centra, Josip Lokmer.

Utakmica KMF Jahorina – FC Centar igra se sutra od 21.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.