Predrag Rajić novi je trener Salinesa!

Vest koju je Futsal Balkan prvi objavio, a koja je uzdrmala region dovela nas je u situaciju da kontaktiramo jednog od najkvalitetnijih evropskih trenera i zapitamo ga za utiske po dolasku u novi klub.

Popularni Raja nije krio oduševljenje:

Sa ljudima iz kluba smo brzo postigli dogovor. Ambicije kluba i moje lične su se poklopile, cilj je da se klub podigne na viši nivo i da bude prepoznatljiv po radu i futsalu koji ćemo igrati.

Rajić je u Salines stigao iz Ekonomca.

Kragujevački velikan ima posebno mesto u njegovom srcu što je i sam Raja rekao:

Posle tri i po godina gde su osvojeni brojni trofeji i klub podignut na viši nivo u dogovoru sa predsednikom Dugalićem, koji je i sam izjavio da moja posvećenost, i davanje celog sebe klubu je dovela da ugrozim i svoje zdravlje, odlučili smo se za malu pauzu.

Ja ne smatram da sam otišao iz Ekonomca, Ekonomac je moja kuća želio bih da se zahvalim svima u klubu od Mile iz kafića, preko ljudi u hali, svih igrača sa kojima sam radio do predsednika Dugalića!

Svim igračima koji će dolaziti želim da poručim da ako im se ukaže prilika da zaigraju u Ekonomcu, to i urade jer imaju najbolje uslove za rad i napredovanje.

Velike reči velikog čoveka i trenera, sa kojim će Salines, u to smo sigurni, napraviti velike uspehe!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.