KMF Beli Anđeo iz Popovog polja ulazi u svoju drugu premijerligašku sezonu. U prvoj su obezbijedili opstanak, a sada žele i da ponove isto u svojoj drugoj uzastopnoj sezoni u bh. eliti.

Kako nam je rekao predsjednik KMF Beli Anđeo, Zoran Petrović, spremni su, mada imaju nekoliko povrijeđenih igrača na startu.

– Igrački kadar je spreman. Malo će nas par povreda možda malo omesti na startu, ali prebrodićemo. Idemo prvo kolo u Mostar, gostujemo kod šampiona države. Daćemo sve od sebe. Nama je prioritet da ostanemo u ligi. Zacrtali smo opstanak, a ako šta iskrsne pokušaćemo iskoristiti. Došao je Mirko Marinković, došao je Dejan Zarić, stigao je Ranislav Filipić i još par mlađih igrača do 21 godine. Podmladili smo igrački kadar, rekao nam je prvi čovjek KMF Beli Anđeo, Zoran Petrović.

– Po našim gledanjima i saznanjima mislim da je jača nego prošle godine. Svi su se pojačali. Ali, to je sada nezahvalno. Lopta je okrugla, teren je jedino mjerilo. Sve je to sada mrtvo slovo na papiru i kada se izađe na teren sve se zaboravi. Za četrdeset minuta sve je moguće. Treba imati malo i sportske sreće i to je to.

Prvu utakmicu, ujedno i posljednju u prvom kolu, KMF Beli Anđeo će odigrati u nedjelju protiv FC Mostar SG.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.