U sklopu drugog kola Prve futsal lige Republike Srpske do sada su odigrane dvije utakmice, a program na prvoligaškim parketima nastvalja se večeras u Banja Luci utakmicom između futsalera Policajca i Kotor Varoši.

Futsaleri Brčko zdravlja i Glasinca iz Sokoca sinoć su odigrali efikasnu utakmicu koja je završena podjelom bodova iako je publika u Brčkom vidjela 10 pogodataka. Domaći igrači bolje su ušli u utakmicu i poveli su sa 3:0 ali gosti sa Sokoca uspjevaju da se vrate u meč i izjednače rezultat. Nakon toga, dolazi do buđenja u igri Brčaka koji postižu dva gola i odlaze na 5:3. Futsaleri Glasinca ne predaju se i zahvaljujući trostrukom strijelcu Stefanu Arbinji ponovo stižu do neriješenog ishoda. Arbinja je u poslednjim trenucima utakmice imao i dvije šanse koje su gostima mogle donijeti sva tri boda ali nije ih uspjeo realizovati pa je meč završen bez pobjednika.

U prvoj utakmici ovog kola sastali su se Brod i KMF “Nevesinje”. Gosti su zahvaljujući trostrukom strijelcu  Daliboru Pudaru, Antonu Milećeviću sa dva gola i jednom pogotku Komlena upisali pobjedu rezultatom 6:1. Kod domaće ekipe Broda u strijelce se jedino upisao Dejan Milovac.

Drugo kolo zatvoriće sutra od 20 časova i 30 minuta KMF “Jahorina” i Šampion iz Laktaša, a utakmica će se igrati na Palama.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.