Derbi neporaženih

Prva Futsal liga Republike Srpske donosi nam, u okviru 4. kola, susret futsalera Policajca i Nevesinja, a meč je na programu u nedjelju od 17 časova i 30 minuta u Sportskoj dvarani “Čelinac”.

Ova utakmica predstavlja derbi kola obzirom da obje ekipe imaju maksimalan učinak u takmičenju. Iz KMF Policajac poručuju da su ozbiljno pristupili pripremi meča:

“Ekipa Nevesinja je dosta iskusna i kvalitetna ekipa.Proučili smo njihov način igre i učinićemo sve da pobijedimo u večerašnjem derbiju.Izuzev jednog igrača, koji će meč propustiti zbog povrede, ostali su potpuno zdravi i spremni za duel” ističe trener domaćih Srđan Tomašević.

Gosti iz Nevesinja ulogu favorita prepuštaju Policajcu ali pokušaće iznenaditi sastav iz Banja Luke.

” Ovo nam je 5 utakmica ove sezone, a 4 u gostima. Što se tiče utakmice sa Policajcem, njima pripada uloga favorita, igraju na domacem terenu, imaju odlicnu ekipu, u dobroj su formi. Mi putujemo bez jednog od najboljih igrača Vučetića, dok je kapiten Prodanović rovit i upitno je koliko će moći da igra što nam je veliki hendikep. Pokušaćemo da uz pomoć Hercegovaca, koji će biti na tribinama, stignemo do novih bodova” rekao je Aleksandar Rašović za naš portal.

Ostali parovi kola: KMF”Brod” – KMF”Jahorina”, KMF”Brčko Zdravlje”  – KMF”Šampion”, KMF”Glasinac – KMF”Kotor Varoš”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.