Pred nama je završnica Premijer Futsal Lige BIH….

Dugo očekivano finale Premijer Futsal Lige BiH između FC “Mostar SG” i FC Salines Tuzla City je pred nama.

Prva utakmica, rekli bi očekivanog finala je na programu 17.04.2021.godine sa početkom od 18:00 časova u Mostaru uz obezbeđen prenos na platformi City TV BH HD!
Ekipa iz Mostara, ima prednost domaćeg terena u prvoj utakmici razigravanja za prvaka Premijer Futsal Lige BiH, nakon što su, ubedljivo na kraju regularnog dela sezone zauzeli prvo mesto na tabeli.

Pred početak sezone, bilo je evidentno koje će dve ekipe igrati finale.
Očekuje nas susret dve velike i organizovane ekipe u koji Mostarci kreću sa velikom prednošću domaćeg terena u ovoj kao i u eventualno trećoj utakmici.
Obe ekipe su sastavljene od reprezentativaca Bosne i Hercegovine i Srbije, te nas očekuje izuzetno finale za koje vlada interesovanje širom regiona.
Koja ekipa će biti predstavnik Bosne i Hercegovine u UEFA Futsal Ligi Šampiona u sezoni 2021/22 videćemo nakon ovih utakmica a gospodinu Anelu Raziću čestitamo na osvojenoj nagradi u našoj nagradnoj igri gde je darodavac bila ekipa FC Salines Tuzla City, ovogodišnji učesnik UEFA Futsal Lige Šampiona. Ko će biti sledeći darodavac videćemo posle…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.