Futsal klub „Glasinac“ održao je sinoć Izvještajnu i izbornu sjednicu na kojoj je formirano novo rukovodstvo prvoligaša iz Sokoca, a za predsjednika Upravnog odbora izabran je Radoš Čolić.

Čolić je dugogodišnji član i jedan od nosilaca igre Glasinca, a nakon sjednice istakao je da mu je čast biti na čelu jednog od uspješnijih sportskih kolektiva u Sokocu.

„Prije svega želio bih iskazati neizmjernu zahvalnost ljudima koji su osnovali klub i u prethodnih nešto više od deset godina činili puno stvari kako bi unaprijedili ovaj kolektiv i stvorili jednog stabilnog prvoligaša, što Glasinac danas i jeste. Većina njih nastaviće i dalje aktivno da učestvuje u radu kluba, a uz energiju novih članova vjerujemo da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve i probuditi želju kod djece da krenu igrati mali fudbal“ kazao je Čolić.

Na sjednici, koja je počela minutom ćutanja u častog jednog od prvih trenera kluba Dragana Bartule Gale, osim izbora Upravnog odbora, imenovan je novi saziv Skupštine Futsal kluba, članovi Nadzornog odbora i sekretar.

Početak futsal sporta u Sokocu vezan je za 2010. godinu, a Glasinac se trenutno takmiči u Prvoj futsal ligi Republike Srpske.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.