Utakmicom između HFC Zrinjski i MNK Hercegovina….

Posle pobede ekipa FC “Mostar SG” i HFC “Zrinjski” iz Mostara nad ekipama MNK “Seljak Livno” iz Livna i MNK “Hercegovina” iz Širokog Brijega došli smo do učesnika finala Kupa BiH u futsalu.

U prvom meču polufinala, lider na tabeli Premijer Futsal Lige BiH ekipa FC Mostar SG, savladao je kao domaćin, goste iz Livna tim MNK “Seljak Livno” rezultatom 9:1 (7:0) uz 4 gola Rakića, Lazarević i Kahvedžić su bili dvostruki strelaci dok je jedan pogodak postigao Jelić. Za goste iz Livna, strelac u 40.minutu je bio Ivanković.

U drugom meču polufinala, neizvesnost je trajala do samog kraja, pošto su gosti preko Mikuljića u 38.minutu posle 2:0 na poluvremenu za Zrinjski, smanjili na 2:1. Minut kasnije, svoj het-trik postiže raspoloženi Kalajdžić, da bi perspektivna tim Hercegovine, uspeo da u poslednjem minutu preko Gašpara smanji rezultat i samo ublaži poraz. Konačni rezultat 3:2 (2:0).

Finale se igra u dve utakmice od kojih je prva planirana za 28.04.2021.godine dok je revanš meč na programu 05.05.2021.godine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.