Aktuelni prvak RS i osvajač Kup-a RS, KMF Nevesinje, će danas u svojoj dvorani u dva takmičarska meča ugostiti aktuelnog viceprvaka Srpske, KMF Šampion iz Laktaša.
Radi se o mečevima 8. kola Prve lige Republike Srpske, te 1/16 finala Kup-a Republike Srpske.

Pošto su oba susreta trebala da budu odigrana u razmaku od samo nekoliko dana, Uprave klubova dogovorile su se kako će danas u Nevesinju odigrati obe utakmice i tako smanjiti troškove putovanja.

Prvi duel će biti odigran od 16:00h u okviru Prve lige Republike Srpske, a odmah po završetku, od 18:00h, isti rivali će odmeriti snage u susretu 1/16 finala Kup-a Republike Srpske.

“Pred nama su dvije teške i zahtjevne utakmice. Na raspolaganju nam je skora pa ista ekipa kao i ranije s tim da su prvom timu priključeni neki momci iz omladinskog pogona. Naš protivnik je kvalitetna ekipa koja se dodatno pojačala tokom zime i koju poštujemo.Mi ćemo dati sve od sebe da pobjedimo u oba meča. Otežavajuća okolnost za nas je što još uvjek ne znamo da li ćemo moći računati na jednog od najboljih igrača lige, Dalibora Pudara koga muči povreda lista.Mislim da će presudno u ove dvije utakmice biti voljni momenat kod igrača, odnosno koja ekipa ima želju za pobjedom. Eventualnom pobjedom u prvenstvu pokušaćemo da održimo kakav takav priključak za ekipom Policajca, a sa pobjedom u KUP-u da krenemo u odbranu trofeja iz prošle sezone.”
Izjavio je za naš portal Aleksandar Rašović iz ekipe KMF”Nevesinje”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.