Novi bombastični transfer na relaciji Srbija – BIH!! Ovoga puta, posle Bobe Rajčevića i Mladena Kocića Cipija koji su karijeru nastavili u Tuzli, internacionalac i reprezentativac Srbije, prava radilica na parketu, rođeni vođa ekipe, bivši igrač rumunske ekipe Imperijal WET, Stefan Rakić je odlučio da se vrati u FC Mostar, odakle je otišao u Imperijal WET i ponovo omugući ljubiteljima futsala u gradu na Neretvi a i širom BiH da uživaju u njegovim majstorijama.

Bivši igrač Ekonomca (Srbija), Murtera (Hrvatska), Informatike (Rumunija, Mostara (BiH), Imperijal WET(Rumunija) kao i reprezentaciju Srbije za koju je odigrano zapažene role 2012.-te godine na Svetskom prvenstvu na Tajlandu, 2016.-te godine pred punom Arenom na Evropskom prvenstvu u Beogradu i 2018.-te godine na Evropskom prvenstvu u Ljubljani. Takođe, veliki adut selektora futsal reprezentacije Srbije za baraž mečeve uoči Svetskog prvenstva protiv reprezentacije Finske.

Prenosimo ukratko reči Stefana Rakića o ovom transferu :

Kroz razgovor sa ljudima iz Mostara i razgovorom sa gospodinom Ivanom Božovićem, na obostrano zadovoljstvo odlučio sam da ove godine igram ponovo u Mostaru za koji me vežu lepe uspomene. Što se tiče ambicija, potrudiću se prvenstveno da se što bolje uklopim sa ekipom i saigračima i da pomognem FC Mostar SG u boribi za trofeje. Nadam se da ću dati pravi doprinos odlično organizovanoj ekipi u zacrtanim ciljevima i uspeti u tome . Takođe smatram da sam odabrao pravi klub, sa odličnim stručnim štabom na čelu sa trenerom Božovićem, koji će celu ekipu a samim tim i mene lično uspeti da vrati u takmičarski ritam posle duge pauze izazvane epidemijom Covid-19, što bi puno značilo i selektoru reprezentacije Srbije gospodinu Ivančiću pred odlučujuće mečeve baraža za Svetsko prvenstvo u Litvaniji protiv selekcije Finske.

Zahvaljujem se Futsal Balkanu na kontaktu i podršci i sportski pozdrav za sve ljubitelje futsala od Stefana Rakića!

http://www.futsalbalkan.com/srbija/povratak-rumuniju-stefan-rakic-pronasao-novi-angazman/

https://www.facebook.com/190926063560/posts/10159251666573561/

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.