Vikend pred nama donosi nam utakmice 6. kola 1. futsal lige Crne Gore. Posle vikenda klubovi će na „veliki odmor“ usled reprezentativnih obaveza. Kao i obično parovi i kratka analiza mečeva.

KMF Gorštak – KMF Cattaro2019; subota 17.10. od 18.00h – SC Kolašin

Mišljenja smo da ovo može biti izuzetno zanimljiv meč. Pokazali su Kolašinci da, pogotovo na svom terenu, znaju itekako da namuče protivnika. Sa druge strane gosti iz Kotora igraju neubjedljivo uz samo 4 osvojena boda. Ukoliko domaći nađu rješenje za Jakovljevića eto prilike za prve bodove.

KMF Mirabile moda – FC Onogošt; nedelja 18.10. od 14.00h – SC Verde

Iz dosada viđenog sve osim ubjedljive pobjede gostiju iz Nikšića bilo bi prvorazredno iznenađenje. Mirabile moda prosječno prima 8,5 golova po meču što je nedopustivo. Sa druge strane gosti igraju zapaženu ulogu na staru sezone.

KMF Titograd – KMF Bajo Pivljanin; nedelja 18.10. od 18.00h SC Verde

Sigurno derbi 6.kola. Šampion posle teške pobjede nad Nikšićem dočekuje neporaženu ekipu iz Plužina koja dolazi u Podgoricu na krilima pobjede protiv favorizovanog Ulcinja. Jedno je sigurno da nas očekuje dabar futsal. A mala prednost je na strani domaće ekipe.

KMF Nikšić – KMF Brskovo nedelja; 18.10. od 18.30h SC Nikšić

Još jedan utakmica ekipa sličnog kvaliteta. Mojkovčani i 3. put ove sezone gostuju u Nikšiću. Do sada su odnijeli samo 1 bod iz grada pod Trebjesom. Domaći polovični za sad 6 bodova iz 4 meča. Očekuje nas težak meč za prognozu. Jedna greška ili dobar potez može da okrene tok utakmice. Mi ćemo ipak blagu ulogu favorita dodjeliti ekipi KMF Nikšić.

FC Ulcinj – FC Pruška; srijeda 21.10 od 18.00h OŠ „Maršal Tito“

Domaćini igraju veoma dobro u debitantskoj sezoni. Sa skorom 3-1 zaslužuju respekt sigurno. Sa druge strane gosti posle 2 vezane pobjede i pauze dolaze sigurno odmorni i motivisani. Nadamo se da ćemo imati priliku da uživamo u dobrom futsalu uz live prenos koji su i ovaj put domaći obezbjedili. Do sada je Ulcinj neosvojiva tvrđava za goste, tako da uloga favorita svakako Aloviću i družini.

Slobodna je ekipa Studentskog doma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.