Sjutra se igra poslednje kolo regularnog dijela Crnogorske lige u futsalu. Ostale su 2 nedoumice oko play offa. Da li će Studentski dom sa 3. ili 4. pozicije ući u razigravanje i da li će Ulcinj opravdati ulogu apsolutnog favorita i tako osigurati mjesto među 4 prvoplasitrane. Eventualni kiks Ulcinjana čeka ekipa Brskova kako bi pokušala pobjedom nad Titogradom na mala vrata uskoči na  4. poziciju. Satnica i parovi:

               

  KMF Bajo Pivljanin – FC Onogošt; srijeda 19.05. od 14.00h – SC Nikšić

Prvi meč završen pobjedom Baja Pivljanina 2-1. Sigurno da je ekipa iz Plužina već mislima u play offu, a ovaj meč treneru Dondiću može poslužiti kao dobra prilika da se probaju neke taktičke zamisli. Ni Onogoštu meč nema nikakvog značaja i sigurno je da nas očekuje jedna lagana utakmica.

         

KMF Nikšić – KMF Studentski dom; stijeda 19.05. od 16.15h – SC Nikšić

Prvi meč završen pobjedom Studentskog doma 3-1. Rezultati ostalih utakmica nisu išli na ruku domaćoj ekipi i izgubila je teoretske šanse za doigravanje. Gostima je potreban bod kako bi izbjegli Titograd u polufinalu. Očekuje nas jedan zanimljiv meč gdje će Nikšić htjeti da završi sezonu pobjedom, a gosti osiguraju 3. poziciju. Naš predlog je x.

FC Pruška – KMF Cattaro2019; srijeda 19.05. od 17.00h – SC Nikoljac

Prvi meč završen nerješeno 3-3. Pruška završava sezonu na 8., a Cattaro2019 na 9. mjesto ma kako se završio ovaj susret. Rezultatski bez značaja i biće prilika da i jedni i drugi pokažu šta znaju bez pritiska. Naš predlog je 1 prvenstveno što je Pruška mnogo ozbiljnije shvatila cijelo takmičenje.

KMF Ulcinj 

FK Ulcinj – KMF Mirabile moda; srijeda 19.05. od 18.00h – O.Š. Maršal Tito

Prvi meč završen trijumfom Ulcinja 6-4. Apsolutni su favoriti domaći i u sjutršnjem meču, prvenstveno iz razloga što su pod moranjem, a i kvalitetnija su ekipa. Pobjeda im donosi sigurnu 4. poziciju, a eventualni poraz Studentskog doma Ulcinj šalje na 3. mjesto. Dakle, Ulcinj može od 5. do 3. pozicije uavisno od rezultata. Ipak previše bi bilo da ne osvoje bodove. Sigurna 1.

     

KMF Titograd – KMF Brskovo; srijeda 19.05. od 18.00h – SC Verde

Prvi meč završen 4-1 u korist Titograda. Tek sada je jasno koliko su skupi bili bodovi koje je Brskovo „prosulo“ na startu proljećnog dijela. Imali su Mojkovčani 3-1 protiv Baja Pivljanina na minut do kraja i završili 3-3, bili su i favoriti protiv Pruške u narednom kolu i ubjedljivo izgubili. Ovako ostaje im da se nadaju da Mirabile moda može nekim čudom otkinuti bod Ulcinju. Domaći, bez ikakvog rezultatskog pritiska i dobra prilika da se probaju neke taktičke ideje trenera Milaševića.

Slobodan je Gorštak.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.