KMF Cezar iz Budve je u smiraj prelaznog roka aktivirao transfer bombu!

Novi ‘Imperator’ postao je Saša Gojković, reprezentativac Crne Gore i bivši igrač Čelika sa kojim je prošle sezone stigao do titule. Gojković je dobro poznato lice crnogorskog futsala, dugo godina je standardni član reprezentacije, a učestvovao je i na nedavno završenom turniru preliminarne runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na kom je Crna Gora zauzela drugo mesto, iza Holandije, a ispred Bugarske i Estonije i tako se plasirala u narednu fazu kvalifikacija. Saša Gojković nije krio oduševljenje dolaskom u Budvu:

Stigao sam u klub sa šampionskim ambicijama. Ekipa je veoma kvalitetna i nadam se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve i doneti titulu prvaka Crne Gore u Budvu.

Trener i prvi čovek Cezara Ljubo Dragišić rekao je da je ovim transferom prelazni rok zaključen:

Posle Mihajla Damjanovića i Žarka Sokića u klub smo doveli i reprezentativca Sašu Gojkovića. Ovim smo zaključili prelazni rok, oformljena je jaka ekipa sa šampionskim ambicijama i verujem da će titula konačno stići u Budvu.

Priliku da debituje na prijateljskoj utakmici Saša Gojković je imao u pobedi Cezara nad KMF Bajo Pivljanin rezultatom 3:1, a na prvenstveni debi moraće da sačeka do 9. ili 10. marta kada u Budvu stiže Čelik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.