Za kraj zimskog prelaznog roka stižu nam nove vesti iz Budve.

KMF Cezar pojačao je konkurenciju među stativama, pa je posle Žarka Sokića doveo i Nemanju Koprivicu. Koprivica dolazi iz Čelika sa kojim je osvojio titulu prošle sezone, rođen je 1992. godine, a karakterišu ga visina i odlične fizičke predispozicije.

Uz Sokića i Koprivicu, Cezar u svom sastavu ima i iskusnog Nikolaja Lobova pa se može reći da su Budvani odlično pokriveni na ovoj poziciji. Uz tandem golmana, Cezar je u ovom prelaznom roku doveo i Mihajla Damjanovića i Sašu Gojkovića, od povrede se uspešno oporavio još jedan reprezentativac Marko Mišović, u tim se vratio i Milan Tomašević, tako da je svima jasno – ‘Imperator’ će napasti titulu! Priliku da debituje u prijateljskoj utakmici Nemanja Koprivica imao je u ubedljivoj pobedi Cezara nad Nikšićem rezultatom 9:4, dok će prvu zvaničnu utakmicu Budvani odigrati 9. ili 10. marta protiv Čelika pred svojim navijačima. Popularni Kopro nije krio oduševljenje po dolasku u Cezar:

Drago mi je da sam došao u klub šampionskih ambicija, nadam se da ćemo veliki radom i zalaganjem ostvariti zacrtani cilj i doneti titulu u Budvu! Bivšem klubu želim sve najbolje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.