U srijedu 18.11. igra se vanredno 8. kolo prve futsal lige Crne Gore. Pred nama je primorski derbi, derbi sjevera, a sigurno najzanimljivije će biti u glavnom gradu gdje Studentski dom gostuje aktuelnom šampioni. Parovi 8. kola:

                                                                                                                                                                                          

KMF Gorštak – KMF Brskovo; srijeda 18.11. od 16.00h – SC Kolašin

Ako se tako može nazvati, derbi sjevera Crne Gore. Dvije ekipe koje se izuzetno dobro poznaju. Brskovo je sigurno apsolutni favorit. Čini se da su ušli u formu. Sa druge strane domaća ekipa nikako da svoje ne tako loše partije (kada su u kompletnom sastavu) kruniše nekim bodom. Možda je to prilika baš protiv komšija iz Mojkovca? Ipak naš predlog je 2.

                                                 

KMF Nikšić – KMF Mirabila moda; srijeda 18.11. od 16.00h – SC Nikšić

Prilika da mladi talentovani igrači Nikšića dobiju malo više prostora. Posle teške utakmice za vikend i pobjede u derbiju očekuje ih jedan na papiru lakši meč i prilika za nove bodove. Mada, prethodnih godina znala je ekipa Mirabile mode da iznenadi Nikšić, ali ove godine igraju veoma loše što pokazuju i rezultati. Nadamo se da će se dići malo i da ćemo gledati zanimljiv meč. Predlog 1.

                                               

FC Ulcinj – KMF Cattaro2019; srijeda 18.11. od 17.00h – OŠ Maršal Tito

Derbi primorja igra se u Ulcinju. U svojoj debitantskoj sezoni Ulcinjani igraju sjajno. Sa skorom od 5-1 dijele prvu poziciju. Sa druge strane Kotorani na krilima Dragana Jakovljevića polako dižu formu. Koliko će im prijati produženi odmor i koliko su ga iskoristili da se spreme vidjećemo. Ipak po do sada prikazanim igrama Ulcinjani su favoriti i teško da mogu ispustiti bodove na svom terenu.

                                                     

KMF Titograd – KMF Studentski dom; srijeda 18.11. od 18.00 – SC Verde

Sigurno utakmica od koje se najviše očekuje ovo kolo. Zanimljivo je vidjeti kako će se ekipa Miluna Markovića oporaviti posle preokreta iz prethodnog kola. Sigurno da veoma spremni i motivisani ulaze u ovaj meče sa ciljem da se iskupe za kiks. Titograd je do sada napravio dva neočekivana kiksa i sigurno da ima imperativ pobjede. Uloga favorita pripada domaćinima, ali će itekako morati da se oznoje za bodove.

                                                   

KMF Bajo Pivljanin – FC Pruška; srijeda 18.11. od 13.30h – SC Nikšić

Nije reprezentativna pauza prijali ni jednoj ni drugoj ekipi. Doživjeli su tijesne poraze. Domaći su zaustavljeni u svojoj seriji od 5 pobjeda i na sve načine će pokušati sa iskupe i vrate na pobjednički kolosjek. Za Prušku smo i dosad pisali da njihove dobre igre ne prate rezultati. „Samo“ 6  bodova je premalo za ovaj tim. Ipak dolaze na noge lideru na tabeli i sigurno da je favorit ekipa iz Plužina.

 

U ovom kolu slobodna je ekipa FC Onogošt.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.