Vikend pred nama donosi nam utakmice predposlednjeg kola Crnogorke prve futsal lige. Kratka analiza utakmica koje nas očekuju:

         

KMF Bajo Pivljanin – KMF Cattaro2019

Domaćin sa prve pozicije dočekuje ovaj meč i sigurno je favorit za bodove. Igraju Pivljani sezonu iz snova. Sa druge strane Kotorani nikako da pronađu sebe. Samo 7 osvojenih bodova iz 8 utakmica je premalo za ovaj perspektivni sastav. Očekuje nas zanimljiv meč. Naš predlog 1.

     

KMF Ulcinj – KMF Brskovo

Destkovani Ulcinjani su doživjeli katastrofalan poraz u Nikšiću prošlog vikenda. A Brskovo sigurno nije najpoželjniji protivnik za vraćanje na pobjednički kolosjek, a još se nalaze u dobroj formi. U zavisnosti od sastava u kojim će nastupiti zavisi i ko je favorit. Sigurno da nas čeka zanimljiva i prava prvoligaška borba. Ipak ovo je derbi kola. Naš predlog x.

   

KMF Nikšić – KMF Gorštak

Nikšićani ne smiju da propuste priliku da se pobjedom nad fenjerašem vrate u vrh tabele. U sjajnoj su formi i sve osim ubjedljive pobjede bilo bi prvorazredno iznenađenje. Znaju gosti da pruže dobre partije al nikako da osvoje bodove. Nikšić nije gostovanje gdje se mogu nadati povoljnom ishodu.

         

FC Pruška – KMF Studentski dom

Loša forma i jednih i drugih. U seriji su od po 3 poraza. Ali igre nisu tako loše kao što rezultat govori. Očekuje nas tvrda utakmica na mali broj golova. Ovo je meč za sva 3 znaka.

Utakmica KMF Titograd – FC Omogošt odigrana je u srijedu. Slavili su domaćini rezultatom 3-1.

Slobodna je Mirabile moda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.