KMF “Titograd” osvojio je jesenju titilu u 1.Futsal ligi Crne Gore. Učinak od 8 pobjeda i jednog neriješenog rezultata donio je aktuelnom prvaku Crne Gore jesenju titulu. Iz tabora Pdgoričana ističu:

Ovaj rezultat dobija još više na značaju ako se zna da je ekipa u trenažnom procesu bez prekida bila od januara ove godine, jer je nakon osvajanja titule nastavila sa radom i pripremama za učešće u Preliminarnoj fazi Lige šampiona u futsalu. Danak takvoj situaciji plaćen je u vidu povreda glavnih uzdanica Milovana Draškovića, Dejana Miličića i Bojana Bajovića. Dvojac Drašković – Miličić je propustio cijeli jesenji dio prvenstva dok je Bajović odigrao samo prvih par kola.

“Na početku, moram istaći da smo zadovoljni urađenim u ovom dijelu prvenstv, iako je postojala bojazan da će se umor igrača koji su odigrali bez prestanka proteklih 10 mjeseci odraziti i na rezultat. Čestitao bih momcima na prikazanim igrama i zalaganju u ovoj polusezoni. Pokazali su da su jači od svih nevolja i povreda i da svojim znanjem i borbenošću mogu ostvariti zacrtani cilj “odbranu titule prvaka” – sumirao je utiske o prvom dijelu prvenstva trener Titograda Zoran Milašević.

Kada su očekivanja za nastavak prvenstva u pitanju, Milašević ističe: “Nas cilj je poznat i on je titula. Nadam se da ćemo do početka drugog dijela prvenstva imati sve igrače na raspolaganju čime bi bili bliži ispunjenju naših očekivanja”

Za većinu igrača Titograda pauza će kratko trajati jer ih čekaju obaveze u reprezentativnom dresu već sredinom decembra.

Sportski pozdrav iz Podgorice!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.