Donosimo parove i satnicu drugog kola sa kratkom analizom svakog meča pojedinačno.

 

U zaostaloj utakmici prvog kola još jedan debitant ostvario je pobjedu. Ekipa KMF Ulcinja savladala je teškom mukom goste iz Kolašina rezultatom 3-2. Istakao se het trikom igrač domaćih Jeton Holli, dok je za goste pored dvostrukog strijelca Filipa Markovića sjajno veče imao golman Luka Živković.

 

KMF Brskovo-KMF Pruška: Komšijski derbi. Bjelopoljci čekaju prvjenac na prvoligaškoj sceni, ali će morati dobro da se oznoje i da iznenade Mojkovčane. Brskovo je favorit u ovom meču, mada najmanje od svega da će im biti lako. U mnogome zavisi oće li ekipe biti kompletne za ovaj meč.

Utakmica se igra u subotu od 17.00 časova u OŠ „Vuksan Đukić“.

KMF Onogošt-KMF Studendski dom: Nikšićani na krilima pobjede dočekuju „studente“. Onogošt je još uvjek nepoznanica obzirom da su debitanti u prvoligaškom takmičenju, a za Studentski dom dobro je poznato da kako vrijeme odmiče da dižu formu. I oni su startovali pobjedom ove godine tako da je nezahvalno davati prednost bilo kome od dvije ekipe. Ovo je utakmica za sva tri znaka.

Utakmica se igra u subotu od 16.30 časova u SC Nikšić.

KMF Gorštak-KMF Titograd: Domaćini teško da mogu da izbjegnu poraz protiv šampiona države. Iako su se dobro držali protiv Ulcinja i izgubili bod u zadnjem minutu u ovom meču sve osim sigurne pobjede KMF Titograda bilo bi prvorazredno iznenađenje, pogotovo ako se ima na umu da su Podgoričani u prvom kolu protivniku snjestili 11 komada.

Utakmica se igra u subotu od 18.00 časova u SC Kolašin.

KMF Mirabile moda-KMF Bajo Pivljanin: Tražiće domaći iskupljenje za 11 primljenih golova u prvom kolu. Sigurno da im neće biti lako u duelu sa Pivljanima koji dolaze posle dobre partije i pobjede i prvom kolu. Blaga uloga favorita gostima iz Plužina.

Utakmica se igra u nedelju od 18.00 časova u Verde.

KMF Nikšić-KMF Cataro2019: Nikšićanima je ovo startna utakmica. Vidjeli smo da je jedan broj igrača ovog kluba obukao dres Onogošta pa ostaje da se vidi na koga sve trener Todorović može da računa. Goste više brine kratka klupa i povreda najboljeg pojedinca iz prvog kola Jakovljevića. Zbog kazne iz prošle godine pravo nastupa nemaju kod domaćih Božović, a kod gostiju Babović. Naša procjena je da su domaći za nijansu bliži pobjedi baš zbog pomenute povrede i kratke klupe Kotorana.

Utakmica se igra u subotu od 19.00 časova u SC Nikšić.

Slobodna je ekipa KMF Ulcinj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.