Sedam od jedanaest ekipa je već na ljetnjem raspustu. Četiri najkvalitetnije ekipe razigravaće za naslov najboljeg. Titograd je svako prvi favorit, mada ni ostali nisu bez sansi. U polufinalu se sastaju:

FK Ulcinj – KMF Titograd; nedelja 23.05. od 19.30h – OŠ Maršal Tito

U ligaškom dijelu takmičenja po pobjeda na obje strane. Jesanas, 3-2 za Ulcinj, u revanšu ubjedljivije 7-3 za Titograd. U dvomeču svakako je aktuelni šampion favorit za rolaz u finali, ali ako gledamo samo nedeljni meč sigurno je da su šanse 50-50%. Znamo koliko dobro Ulcinj igra na svom parketu i sigurno je da će uraditi sve da zabilježe povoljan reultat. Titograd sa druge strane igra skoro pa perfektno proljeće. Samo je Studentski dom uspio da im odnese bodove. Ekipe u kompletne ako se izuzme izostanak duže povrijeđenog golmana Despotovića. Sigurno je da nas očekuje iuzetno zanimljiv meč i ostaje nam da živamo uz live prenos na Faceebook stranici FK Ulcinja.

KMF Studentski dom – KMF Bajo Pivljanin; nedelja 23.05. od 16.00h – Univerzitetski SC

Pobjeda ekipe Baja Pivljanina jesenas 2-1, revanš 1-1. U ligaškom dijelu gledali smo dvije izuzetno tvrde utakmice, sa maim brojem golova. Nešto slično nas očekuje i u polufinalnom dvomeču. Studentki dom je u sjajnoj fori i puni samopouzdanja dočekuju nedeljni susret. S druge strane gosti u svojim redovima imaju sjajne individualce i uvjek može neko da iskoči u prvi plan. Koliko će disciplinovani igrači Studentskog doma uspjeti da zaustave ofanzivno veoma dobre goste i oće iskoristiti svoju fizičku spremu koja je na visokom nivuo ostaje da vidimo u nedelju od 16.00h. Ne smijemo se usuditi da nekome damo prednost za prolaz u finale.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.