KMF BAJO PIVLJANIN – KMF STUDENTSKI DOM 2-4 (1-2)

KMF Bajo Pivljanin: Đurković, De. Ćalasan. Da Ćalasan, Vuletić, Ristić, Šušić, N. Durutović, M. Durutović, Vuković, Kandić, Osmajić, Radonjić, Suknović, Maltez, Delić; KMF Studentski dom: Pejović, Boljević, Lj. Konata, N.Konatar, S. Konatar, Gojačanin, Čolović, Popović,Koprivica, Vojinović, Marković. Strijeci: Vuletić i Šušić za Bajo Pivljanin, a Marković, Popović 2 i N. Konatar za Studentski dom. Žuti karton: Đurković, Konatar, Konatar, Marković.

Zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi u prvom meču ekipa Baja Pivljanina našla se u finalu. Poveli su domaći efektnim pogotkom Vuletića na samom startu meča. Do poluvremena Studenti preokrenuli preko Markovića i Popovića. Drugi dio izuzetno uzbudljive utakmice počeo je velikim pritiskom gostiju koji su išli na sve ili ništa. Popović je još jednom pogodio za 3-1 a Konatar u 36. minutu za 4-1. Činilo se da gosti mogu do potrebnih 4 razliek za prolaz, ali je Đurković na golu ekipe iz Plužina branio sve. I kao što obično bude u finišu kazna. Šušić se sjajno zagradio, okrenuo i pogodio za finale.

KMF TITOGRAD – KMF ULCINJ 6-3 (4-1)

KMF Titograd: Sekulić, Drašković, Ćorović, Mugoša, Vidaković, Raičević, Marković, Spasojević, Nikolić, Efović, Barović, Miličić, Adžić, Obradović. KMF Ulcinj: Mećikukić, Mugoša, Alović, Divanović, Molabećirović, Kurti, Berjašević, Seniković, Gurzaković, Lolović, Sinani, Krumić, Aličković, Tafić. Strijelci: Vidaković, Ćorović 2, Efović 2 i Marković za Titograd, a Mugoša i Gurzaković 2 za Ulcinj.

Šampion će braniti titulu. Sve je bilo gotovo već na startu drugog meča. Na kraju bez neizvjesnosti 6-3 za tim Zorana Milaševića. Istakli su se Ćorović i Efović sa po 2 pogotka. Kod gostiji bolji od ostalih dvostruki strijelac Gurzaković.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.