Uoči prve utakmice…

Kao što smo već najavili u sredu 25.05.2022. godine počinje razigravanje za prvaka Prve Futsal Lige Crne Gore, titulu prvaka države brani ekipa Titograd, koja tron drži tri uzastopne godine. Play-Off startuje utakmicama polufinala koje se igraju na dva susreta u kojima će odlučivati gol razlika a u koliko dođe do izjednačene gol razlike u međusobnim susretima odlučivaće veći broj postignutih golova u gostima. Osim ekipe KMF “Titograd” koja je na kraju regularnog dela prvenstva zauzela prvo mesto na tabeli učesnici play-offa su još ekipe KMF “Brskovo” (drugoplasirana), KMF “Bajo Pivojani” (trećeplasirana) i KMF “Studentski Dom” (četvrtoplasirana).
Iz KMF “Bajo Pivljani”, jedne od tri ekipe, koje žele da skinu KMF “Titograd” sa trona i samim tim postanu učesnici UEFA Futsal Lige Šampiona, dobili smo uoči polufinalnih duela protiv KMF “Brskovo” komentar od gospodina Nikole Doderovića predstavnika kluba.

Osnovni cilj koji je zacrtan na početku sezone je ostvaren a to je ulazak u play off i razigravanje za prvaka države. Da je sezona uspješna govori i podatak da smo u konkurenciji 7-8 veoma jakih ekipa osigurali plasman među četiri najbolje 4 kola prije kraja ligaškog dijela. Sigurno je da nećemo na ovome stati tako da ćemo dati sve od sebe da preskočimo i sledeću prepreku, iako za protivnika imamo sjajnu ekipu Brskova koja igra izvanredno. Dobro se poznajemo i sigurno da neće biti nepoznanica.


Ne bih izdvajao nijednog pojedinca, pošto ono što krasi ovu ekipu je odličan kolektiv i sjajna drugarska atmosfera. U play off ulazimo sa par povrijeđenih igrača, ali nadamo se da se njihov izostanak neće osjetiti.

Što se tiče forme ona je na dosta dobrom nivou, što su pokazali i rezultati i igre tokom dosadašnjeg dijela sezone. U svakom slucaju daćemo svoj maksimum a o finalisti će odlučivati nijanse.
Pozdrav !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.