Nastavak Crnogorskog šampionata zakazan je za srijedu 17.03. Analiza i satnica mečeva:

               

FC Pruška – KMF Brskovo; srijeda 13.00h- SC Nikoljac

Prvi meć 5-2 za Brskovo. Pruška igra rasterećeno bez ikakvog imperativa u toj situaciji ekipe su najopasnije. Na svojoj koži osjetio je to Onogošt prethodno kolo. Sa druge strane ekipa Brskova je odigrala „samo“ 3-3 sa  ekipom Baja Pivljanina iako su imali prednost veći dio meča. Ova utakmica im je jedna od onih koje moraju da dobiju ako misle u play off. Dovoljno su iskusni, a i dobro poznaju ekipu Pruške. Neće ni malo biti lako ali predlažemo 2.

                 

KMF Bajo Pivljanin – KMF Mirabile modasrijeda 15.00h- SC Nikšić

Prvi meč 9-1 za ekipu Baja Pivljanina. Dobra prilika da se domaći vrate na pobjednički kolosjek i podignu samopouzdanje. Prethodno kolo izgubljen meč su okrenuli u remi i sigurno će biti motivisani da se iskupe za blijedo izdanje u Mojkovcu. Mirabile moda posle teškog poraza od Titograda nema šta da traži u Nikšiću. Ubjedljiva 1.

           

KMF Studentski dom – FC Onogošt; srijeda 15.00h- Univerzitetski SC

Prvi meč 2-1 za Onogošt. Jedna od direktnih okršaja za play off i sigurno derbi kola. Ekipa iz Nikšića je pred ovaj meč pod moranjem. Studenti bi pobjedom napravili veliki korak za četvrtu poziciju. Očekuje nas tvrda utakmica gdje je svaki znak moguć.

       

KMF Cattaro2019 – KMF Nikšić; srijeda 17.30h- SC Fer player

Prvi meč završen pobjedom Nikšića 9-3. Dobra prilika za revanš Kotorana. I ekipa Nikšića je pod moranjem, bilo kakav kiks značajno ih odvaja od borbe za play off. Isto tako dolaze u Radanoviće gdje niko nije lako odnio bodove. Mi predlažemo 1x.

     

KMF Titograd – KMF Gorštak; srijeda 18.00h – Univerzitetski SC

Lijepa prilika da šampion popravi gol razliku. Titograd je u borbi za čelo tabele i sigurno neće priuštiti to zadovoljstvo konkurentima da ispusti bodove protiv Gorštaka. Kolašinci nemaju šta da traže u Podgorici. Sigurna 1.

Slobodna je ekipa Ulcinja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.