KMF Cezar iz Budve predstavio je svoja prva pojačanja.

Novi ‘Imperatori’ postali su Mihailo Damjanović i Žarko Sokić.

Damjanović je dobro poznato lice u crnogorskom futsalu, a u Cezar je stigao iz nikšićkog Čelika sa kojim je prošle godine osvojio šampionsku titulu. U pitanju je iskusan igrač koji će sasvim sigurno biti od velike koristi u borbi za titulu četi koju predvodi Ljubo Dragišić.

Čuvar mreže Žarko Sokić je povratnik u klub, sa Cezarom je bio nadomak titule u sezoni 2015/16. ali je zaustavljen u polufinalu plej ofa. U Budvu je stigao iz beogradskog KMF Banjica, a u karijeri je bio član i Novog Beograda, Mungosa i Gročanskog Futsal Kluba.

Trener ove ekipe Ljubo Dragišić istakao je da su ambicije tima ove godine šampionske:

Doveli smo dva igrača, golmana Žarka Sokića i Mihaila Damjanovića iz redova prošlogodišnjeg prvaka Čelika, kako bismo zakrpili linije koje su nam u prvom delu prvenstva bile škatljive. U planu je da dovedemo još dva igrača kako bismo bili konkurentni u borbi za titulu prvaka Crne Gore koja nam je na dohvat ruke, samo to treba da pokažemo na terenu.

Dragišić je istakao i da su za sada klub napustili Dejan Nikolić i Ivan Mugoša, govorio je i o planu priprema i još nekim zanimljivim temama, a kompletnu izjavu možete pogledati u sledećem video snimku.

Alfa i omega KMF CEZAR BUDVA, Ljubo Dragisic, govorio je za Futsal BALKAN o novim pojačanjima kluba, kao i o temama vezanim za nastavak šampionata crnogorske futsal lige! #futsal #balkan #futsalbalkan #crnagora #crna #gora #montenegro #cezar #budva

Gepostet von Futsal BALKAN am Montag, 28. Januar 2019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.