Ovog vikenda nastavlja se Crnogorski šampionat u fatsalu. Pred nama je 5 izuzetno zanimljivih mečeva. Analiza i satnica odigravanja:

           

KMF Gorstak – KMF Studentski dom; subota 17.04. od 18-00h – SC Kolašin

Prvi mec završen u korist Studentskog doma 4-0. Domaci solidne partije u proljecnom dijelu nijesu krunisali nekim bodom. Veoma opasno igraju pogotovo na svom parketu. Studenti “gaze” u drugom dijelu. 4 od 4 i dobra prilika da se ucvrste na 3. poziciji. Sigurno da se moraju dobro oznojiti da uzmu bodove u Kolasinu

             

KMF Brskovo – FC Onogost; subota 17.04. od 18.00h – OŠ Vuksan Đukić

Prvi mec zavrsen bez pobjednika 4-4. Poslednji voz i za jedne i za druge. Poraz znaci rastanak od borbe za play off. Niko se ne moze pohvaliti nekom formom prije reprezentativne pauze. Mala prednost iskusnijoj ekipi Brskova bas zbog iskustva i domaceg terena.

KMF Ulcinj               

FC Ulcinj – KMF Bajo Pivljanin; subota 17.04. od 18.00h – OŠ Maršal Tito

Prvi meč završen 4-2 u korist ekipe iz Plužina. Ako je start prvenstva bio iz snova za Ulcinjane tako je start proljecnog dijela za zaborav. Vezali su 2 poraza i moraju da se vrate na pobjednicki kolosjek kako jos vise ne bi ugrozili 4. poziciju. Sa druge strane gosti su mrtvoj trci za celo tabele. Vezali su 2 trijumfa i sigurno puni samopouzdanja idi na jug Crne Gore. I ovo je jedan od derbija kola i sva 3 znaka su u igri.

               

KMF Mirabile moda – KMF Cattaro2019; nedelja 18.04. od 16.00h – SC Verde

Prvi mec zavrsen 7-1 za Cattaro2019. Domaci su pruzili par solidnih partija i izgledaju mnogo ozbiljnije nego u prvom dijelu. Ipak Spalevic i drugovi su favoriti u ovom mecu. Naravno morace da daju svoj maksimum i da pocnu da pogadjaju ciste sanse. Nas predlog 2.

           

KMF Niksic – KMF Titograd; nedelja 18.04. od 18.00h – SC Nikšić

Prvi mec zavrsen pobjedom Titograda 2-1. U sjajnoj formi se nalaze obje ekipe. Niksicani hvataju prikljucak za 4. poziciju, Titograd juri celno tabele. Domaci znatno oslabljeni bez Kovacevica i Boskovica, gosti bez Vidakovica i Despotovica, a i Migosa je povrijedjen. Jedan od derbija kola. Ipak blagi favorit je aktuelni sampion.

Slobodna je ekipa Pruške.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.