KMF Titograd – FC Onogošt 3-1 (1-0)

KMF Titograd: Despotović, Sekulić, Pejović, Miličić, Efović, Adžić, Obradović, Drašković, Spasojević, Barović, Perošević, Nikolić, Vidaković; FC Onogošt: Ćirković, Koprivica, Lončar, Perović, Bečanović, Marković, Kosović, Vulanović, Durutović, Lukovac, Drobnjak; Strijelci: Eović, Miličić i Kosović za Titograd, a Durutovoć za Onogošt; Žuti kartoni: Obradović, Vulanović, Durutović; Crveni karton: Lončar.

Utakmica je odigrana u srijedu zbog obaveza ekipe Titograda u kvalifikacijama za ligu šampiona. Dobra futsal predstava i zaslužena pobjeda šampiona Crne Gore. Bolje su otvorili meč i već na startu preko Efovića došli i do rezultatske prednosti. Imali su i jedni i drugi izglednih šansi ali se ispostavilo da je to i konačnih 1-0 za prvih 20 minuta. Kako su dmaći počeli prvo tako su gosti drugo poluvrijeme. Odgovor nakon 2 minuta igre u nastavku preko Durutovića. Igrači Onogošta dobru igru nijesu krunisali potpunim preokretom i stiže ih kazna u 27. minutu, veliku grešku prave gosti i autogolom dozvoljavaju Titogradu da uđe u završnicu sa prednosti. Tačku na ovaj meč stavio je Dejan Miličić svojim pogotkom za konačnih 3-1.

KMF Bajo Pivljanin – KMF Cattaro2019 3-1 (1-1)

KMF Bajo Pivljanin: Đurković, Ćalasan De., Ristić, Šušić, Vuković M., Durutović N., Vuković K., Durutović M., Kandić, Ćalasan Da., Osmajić, Radonjić, Suknović, Maltez; FC Cattaro2019: Husar, Spalević, Đapić, Jakovljević, Lazarević, Pavićević, Vukojević, Bjelanović; Strijelci: Vuković K., Šušić i Bjelanović ag za Bajo Pivljanin, a Pavićević za Cattaro2019; Žuti karton: Šušić i Vukojević.

Veoma zanimljiva futsal predstava u Nikšiću. Slovili su domaćini za apsolutne favorite ali to nisu na terenu pokazali. Ipak za njih najbitnije osvojeni bodovi. Počelo je oprezno na obadvije strane. Bez nekih većih šansi 15-tak minuta. Onda iz kontre domaći dolaze do prednosti. Kandić je poslao loptu na drugu stativu, nesmotreno natrčao Bjelanović i savladao odličnog Husara. Odgovor u sledećem napadu, jak šut Pavićevića sa 7-8 metara i 1-1 što je i rezultat prvog poluvremena. U nastavku spuštenih gardova. Odbranio je Vanja Husar par zicera igračima Baja Pivljanina sve do 30.minuta kada je Kosta Vuković pogodio otvoren šut sa 5 metara. Prijetili si i gosti prvenstveno iz kontra napada, ali sve se to završavalo ili odbranom golmana domaćih ili nepreciznim paso. U poslednjem minutu pokušavaju Kotorani sa igračem više u polju, što domaćin kažnjava i preko nervoznog Šušića rješava pitanje pobjednika.

KMF Nikšić – KMF Gorštak 6-9 (3-5)

KMF Nikšić: Kovačević, Bošković, Ćorić, Božović, Mugoša, Agramović, Puletić, Mijušković, Lalić; KMF Gorštak: Živković, Marković, Dukić, Rakić, Čogurić, Miladinović; Strijelci: Bošković 2, Ćorić 2, Božović i Mugoša za Nikšić, a Živković 2, Dukić 2, Rakić 2, Miladinović, Čogurić i Marković za Gorštak.

Veliko iznenađenje u Nikšići. Ekipa iz Kolašina nosi sva 3 boda koja im znače bijeg sa začelja. Golovi su se ređali kao na traci. Na kraju iznenađujućih i zasluženih 9-6 za ekipu iz Kolašina. Treba istaći i 2 pogotka koje je postigao golman Živković.

KMF Ulcinj – KMF Brskovo 6-6 (3-4)

KMF Ulcinj: Mećikukić, Berjašević, Kurti, Alović, Divanović, Molabećirović, Gurzaković, Horxa, Sinani, Kolari; KMF Brskovo: Vučetić D., Baltić, Minić B., Ćorović, Bulatović, Radulović Pandurica, Vučetić M., Minić N., Zejak, Bojović, Zindović. Strijelci: Molabećirović, Divanović, Alović 2, Gurzaković i Horxa za Ulcinj, a Minić, Zejak, Vučetić 3 i Radulović za Brskovo.

Spašavali su domaćini bod i spasi li ga preko Alovića u poslednjim sekundama utakmice. Sjajna meč u Ulcinju. Brzo su gosti poveli sa 2-0 preko Bojana Minića i Zejaka, igrao se tek 7 minut, i nagovjestili da bi bodovi mogli u Mojkovac. Šanse gostiju sjajno je zaustavljao golman Vučetić. Sve do 16.minuta kada je prvo Molabećirović smanjio pa Divanović izjednačio na 2-2. Novi bijeg Brskova u režiji Milete Vučetića za 4-2 za goste. U finišu prvog poluvremena Alović smanjuje na 4-3 i ostavlja svoj tim u igri. Drugo poluvrijeme ista priča. Domaći napadaju gosti iz kontri daju golove. Radulović u 23 pa ponovo Mileta Vučetić u 28. minutu za ubjedljivih 6-3. Uspjevali su gosti da održe prednost sve do 35 minuta kada Gurzaković smanjuje rezultat. Igrač više u polju isplatio se Ulcinjanim i u finišu meča prvo Horxa smanjuje na 6-5 da bi Adi Alović 15-tak sekundi prije kraja donio bod svojoj ekipi i postavio konačnih 6-6.

FC Pruška – KMF Studentski dom 3-5 (0-2)

FC Pruška: Stefanović, Kasumović, Mekić A., Alić E., Alić K., Gurešić, Vukićević, Poljak, Drndar, Suljević, Ćorović, Sijarić; KMF Studentski dom: Boljević, Femić, Konatar Lj., Konatar S., Konatar N., Čolović, Gojačanin, Alvać, Popović, Vojinović, Marković. Striejlci: Mekić,Alić K. i Alić E. za Prušku, a Gojačanin 3, Konatar LJ., i Konatar n. za Studentski dom.

Opet ista što se tiče domaćina. Dozvole gostiima prednost, pa stiži. Dodju na gol razlike i stanu. Poveli su studenti čak sa 3-0 i 4-1. Krenuli igrači Pruške sa igračem više u polju i smanjili na 4-3. I tu su stali. U samom finišu jednu grešku iskoristio je Konatar i postavio konačnih 3-5 za Studentski dom.

Slobodna je ekipa Mirabile mode.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.