Vikend pred nama donosi nam parove 11.kola Crnogorske futsal lige. Ujedno to je i poslednje kolo jesenjeg dijela šampionata. Analiza mečeva:

               

KMF Studentski dom – KMF Nikšić; nedelja 06.12. od 15.00h – Iniverzitetski SC

Izuzetno važan meč i za jedne i za druge. Nikšićani posle šokantnog poraza od Gorštaka po svaku cijenu će pokušati da se vrate na pobjedničku stazu. Sa druge strane Studentski dom je posle osvojenih bodova u Bijelom Polju vratio poljuljano samopouzdanje. Bodovi su zlata vrijedni u ovom meču, jer ostavljaju u borbi za gornji dio tabele. Naš predlog je teška 1 sa malo golova.

         

KMF Cattaro2019 – FC Pruška; subota 05.12. od 13.00h – SC Fer play

U serijI loših rezultata nalaze se obje ekipe. Ni domaći ni gosti ne mogu biti zadovoljni kad pogledaju tabelu. Sigurno da se više očekivalo od ove dvije ekipe. Ako za Prušku i možemo reći da je u pitanju prvoligaško neiskustvo, za Cattaro to sigurno nije slučaj. Lijepa prilika da se popravi bodovni saldo, al od ozbiljne borbe za play off i jedni i drugi su daleko. Blaga prednost je na strani domaće ekipe.

       

KMF Brskovo – KMF Titograd; nedelja 06.12. od 13.00h – OŠ Vuksan Đukić

Derbi kola. Susret aktuelnog šampiona i vicešampiona. Titograd je u dobroj formi samo je pitanje koliko su igrači istrošeni posle evropskog nastupa. Domaća ekipa je ispustila bodove u Ulcinju prošlog vikenda i sigurno da žele pobjedom da se vrate u zonu play off-a. Mnogo faktora može odlučiti pobjednika, moguća su sva tri znaka.

          KMF Ulcinj

KMF Mirabile moda -FC Ulcinj; nedelja 06.12.od 13.00h – SC Verde

Domaći su konačno odigrali dobar meč i koliko toliko povratili samopouzdanje koje će im itekako biti potrebno protiv sjajnih Ulcinjana. Gosti su apsolutni favoriti i ne osvojeni bodovi bili bi ravni katastrofi. Naš predlog sigurna 2.

       

FC Onogošt – KMF Bajo Pivljanin; nedelja 06.12 od 15.30h – SC Nikšić

Domaći posle teške utakmice protiv šampiona Crne Gore dočekuju ekipu Baja Pivljanina. Sigurno da su bodovi itekako važni. Onogoštu za mirnu pauzu i zonu play off, dok sa druge strane Pivljanima za titulu jesenjeg prvaka. Ekipa iz Plužina poslednjih par utakmica ne blista, ali osvaja bodove. Sigurno da nas očekuje težak meč sa malo golova.

Slobodna je ekipa Gorštaka.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.