Posle 20.kola stvari su dosta jasnije. Onogošt nema ni teoretske šanse, Nikšić čudo samo može dpvesti do 4. pozicije, ni Brskovo nije baš u zavidnom položaju jer im pored pobjeda nad Ulcinjom i Titiogradom u poslednja 2 kola trebaju ili dva kiksa Studentskog doma ili da Ulcinj ne savlada Mirabile modu u poslednjem meču, Ulcinj i Studentski dom vode bitku za 3 poziciju i računica je jasna, ako neko poklekne u dva preostala meča biće četvrti, Bajo Pivljanin je trenutno na 2. mjestu i jedna pobjeda ga ostavlja na toj poziciji, dok je Titograd skoro osigurao lidersku poziciju pred start play off-a.

Kolo iza nas je donijelo manje više očekivane rezultate:

KMF Bajo Pivljanin – KMF Studentski dom 1-1 (0-0)

KMF Bajo Pivljanin: Đurković, Vuletić, Ćalasan Da., Kandić, Durutović M., Ristić, Šušić, Vuković M., Vuković K., Durutović N., Ćalasan De., Osmajić, Radonjić, Maltez; KMF Studentski dom: Pejović, Boljević, Čolović, Konatar Lj., Konatar N., Konatar S., Gojačanin, Koprivica, Popović, Alavać, Marković, Drobnjak. Strijelci: Vuletić za Bajo Pivljanin, a Konatar Lj. Za Studentski dom. Žuti karton: Šušić, Durutović M., Vuletić.

Na kraju najrealniji ishod sa kojim su zadovoljni i jedni i drugi. Iako su gosti poveli 90 sekundi do kraja pogotkom Konatara, ekipa Baja Pivljananina je uspjela da poravna u samom finišu meča preko Vuletića sa igračem više u polju. Ovim bodom domaći su zadržali 2. poziciju a gosti nisu dozvolili da ih Ulcinj preskoči na 3. mjestu. U najavi polufinalni par.

KMF Gorštak – KMF Mirabile moda 3-1 (0-1)

KMF Gorštak: Kljajić, Popović, Labović, Čogurić Lu., Čogurić La., Bulatović, Vukićević, Milošević, Živković, Rakić, Radović; KMF Mirabile moda: Sekulić, Dukić, Vukčević Bakrač, Pešić, Zarubica. Strijelci: Milošević, Labović i Pešić ag za Gorštak, a Đurković za Mirabile modu.

Domaćini su prepustili fenjer ekipi iz Podgorice. Zaslužena pobjeda posle preokreta. Poveli su igrači Mirabile mode u 13. minutu preko Đurkovića. Drugi dio mnogo bolja igra ekipe Gorštaka. Prvo je Milošević poravnao u 23., zatim autogol Zarubice za potpuni preokret, da bi u finišu tačku na meč stavio Labović za konačnih 3-1.

KMF Titograd – FC Cattaro2019 7-3 (3-1)

KMF Titograd: Sekulić, Drašković, Nikolić, Ćorović, Obradović, Miličić, Adžić, Spasojević, Efović, Barović, Raičević; FC Cattaro2019: Manojlović, Spalević N., Spalević M., Babović, Bošković, Đapić. Strijelci: Barović 2, Obradović, Nikolić, Ćorović, Miličić i Adžić za Titograd, a Babović i Spalević N.2 za Cattaro. Žuti karton: Spasojević, Adžić.

Zanimljiv meč viđen je u okršaju Titograda i Cattara. Odmah na startu meča Barović je najavio sigurnu pobjedu Podgoričana. Na 2-0 povisio je Obradović u 5.minutu. Cattaro se vraća posle greške golmana domaćih, a strijelac je bio Babović. Do poluvremena još jednom se u strijelce upisao Barović. Drugi dio sjajno otvaraju gosti i preko Nikole Spalevića u dva navrata uspjevaju da poravnaju na 3-3. Ipak to je bilo sve od Kotorana, a ekipa Zorana Milaševića dodala je gas i čak 4 puta pogodila mrežu gostiju za konačnih i zasluženih 7-3.

KMF Nikšić – FC Pruška 9-5 (4-2)

KMF Nikšić: Kustudić, Jakovljević, Božović, Mašulović, Lalić, Perošević, Bošković, Tošić, Agramović, Ćorić, Nikolić, Mijušković, Tomašević; FC Pruška: Stefanović, Knežević, Krgović, Mekić, Alić A., Alić K., Vukićević, Suljević, Ćorović, Gurešić, Sijarić. Strijelci: Jakovljević 4, Perošević 3, Agramović i Bošković za Nikšić, a Vukićević 2, Gurešić 2 i Alić za Prušku. Žuti karton: Božović, Mašulović, Suljević, Ćorović, Sijarić.

Prava goleada viđena je u Nikšiću. Domaći su zadržali teoretske šanse da se nađu među 4 prvoplasirane. Bolji od ostalih bili su Jakovljević i Perošević koji su zajedno postigli čak 7 golova. Gosti su pokazali zavidnu efikasnost, ali su odbranu odigrali katastrofalno što ih je koštalo nekog boda.

FK Ulcinj – FC Onogošt 5-3 (4-0)

FC Ulcinj: Mećikukić, Kurti, Alović, Divanović, Molabećirović, Mugoša, Sinani, Gurzaković, Krumić, Aličković, Seniković, Simoviq; FC Onogošt:  Ćirković, Cimbaljević, Vulanović, Durutović, Puletić, Karadžić, Perović, Vuković, Marković, Drašković, Drobnjak. Strijelci: Divanović 2, Mugoša, Molabećirović i Krumić za Ulcin, a Vuković 3 za Onogošt. Žuti karton: Alović, Krumić i Vuković.

Sve je riješeno u drugom dijelu prvog poluvremena kada su domaći uspjeli 4 puta da savladaju golmana Ćirkovića. Gosti su se malo „probudili“ u drugom dijelu, smanjili preko Vukovića na 4-2, ali bilo kakvu neizvjesnost spriječio je iskusni Divanović svojim drugim pogotkom. Konačan ishod postavio je Vuković koji je postiga svoj 3. pogatak. Domaći su ovom pobjedom stigli ekipu Studentskog doma na trećoj poziciji i biće zanimljivo do kraja ko će sa koje pozicije u play off.

Slobodna je bila ekipa Brskova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.