U zaostaloj utakmici 4. kola između KMF Ulcinja i KMF Titograda imali smo priliku da uživamo, uz live prenos, u pravom futsal derbiju. Počelo se oprezno sa obje strane uz par prilika. Nekako su u prvih 20 minuta i jedni i drugi više čuvali svoj gol nego što su napadali. Čekala se jedna greška da se utakmica otvori. I desila seu 26.minutu kada je Molabećirović matira goste. Nije se dugo čekalo na odgovor gostiju i u 30.min poravnali su preko Miličića. Posle kontre i pogotka Krumića za 2-1 i lijepe završnice Mugoše za 2-2 u 36 minutu sve je mirasalo na podjelu bodova. Ipak da ne bude tako pobrinu se kapiten domaći Adi Alović na oko 60-tak sekundi prije kraja i sjajnim šutem sa oko 10-tak metara pogodio mrežu za opšte slavlje domaćina.

Ovog vikenda na programu su utakmice 5 kola. Najava kola i satnica odigravanja utakmica:

KMF Cattaro2019 – KMF Mirabile moda; subota 10.10. od 18.00h SC Fair player

Lijepa prilika da Catarro2019 zabilježi prvi trijmf u ovoj sezoni. Izuzetno loš start najviše zbog slabe fizičke spreme i malog broja igrača. Sa druge strane gosti su katastrofalno počeli sezonu. Hoće li posle 15-dnevna pauza izgledati bolje na terenu ostaje da se vidi. 27 primljenih golova u 3 kola ekipe Mirabile mode daje ulogu apsolutnog favorita Kotoranima.

FC Onogošt – KMF Brskovo; subota 10.10. od 18.30h SC Nikšić

Susret ekipa sličnog kvaliteta. Domaćini su posle uvodnih 6 bodova u poslednja 2 kola uzeli samo 1 i nameće im se moranje pred ovaj meč. Sa druge strane Brskovo kući igra perfektno a u gostima loše. Kako će se igrači Onogošta nositi sa pritiskom ostaje da se vidi. Naš predlog je 1 za koju će morati dosta znoja da se ostavi na parketu.

KMF Bajo Pivljanin – KMF Ulcinj; nedelja 11.10. od 15.00h-SC Nikšić- LIVE

Susret 2 neporažene ekipe. I jedni i drugi igraju u sjajnoj formi. Ekipa iz Plužina djeluje kao nikad kompaktija, dok gosti u debitantskoj sezoni igraju sjajan futsal. Sigurno je da će pobjeda na aktuelnim prvakom biti vjetar u leđa Ulcinjanima. Imaćemo priliku da uživamo uz live prenos. Ovo je meč za sva 3 znaka.

KMF Titograd – KMF Nikšić; nedelja 11.10. od 18.00h-SC Verde

Moraju domaćini mnogo bolje da odigraju nego u Ulcinju. Sigurno nisu planirali da izgube bodove u prošlom kolu, ali imaju idealnu priliku da se vrate na pravi kolosjek u derbiju koji je pred njima. Sa druge strane gosti su riješili gradski derbi u prošlom kolu u svoju korist i rasterećeno idu da se nadigravaju sa prvakom države. I ovdje nas očekuje neizvjesam meč, a mi blagu ulogu favorita dodjeljujemo KMF Titogradu.

KMF Studentski dom – KMF Gorštak; subota 11.10. od 18.00h Univerzitetski SC

Gosti igraju dobro, ali ne osvajaju bodove. Prva 4 kola izgubili su, košarkaškim žargonom rečeno, na jednu loptu. Ipak protiv ekipe Studentskog doma teško je tražiti bodove. Domaći igraju svoj prepoznatljivi futsal sa dosta trčanja i odgovornosti u igri. Sigurno su spremniji od Kolašinaca, ali je sigurno da neće lako do bodova. Ipak tipujemo na domaćina.

Slobodna je ekipa FC Pruška.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.