Posle 2 dana odmora nastavlja se futsal liga Crne Gore. Na programu su sledeći parovi:

       

FC Onogošt – Kattaro2019; nedelja 21.03. od 15.30h – SC Nikšić;

Prvi meč završen bez pobjednika 3-3. I jedni i drugi su slbo počeli drugi dio. Domaći imaju lijepu priliku da izađu iz rezultatske krize (iz 2 meča samo 1 bod). Na ruku im ide i činjenica da Kattaro svoje utakmice igra sa malim brojem igrača i da su sigurno umorni jer je ovo treći meč za 7 dana. Gosti su rasterećeni i igraju za prestiž gdje sigurno mogu biti itekako nezgodni. Domaći su favoriti.

         

KMF Brskovo – KMF Studentski dom; nedelja 21.03. od 16.00h – OŠ Vuksan Đukić;

Prvi meč 5-1 u korist Studentskog doma. Još jedan kiks bio bi definitivan oproštaj Mojkovčanima od borbe za play off. Koliko će se oporaviti od šokantnog poraza od Pruške i hoće li moći da pariraju fizički bolje pripremljenim Studentima ostaje da se vidi. Gosti bi pobjedom u još jednom direktnom okršaju za 4 poziciju sigurno jednom nogom i bili u play off-u iako ima još dosta da se igra. Jedan od derbija kola gdje je sve moguće.

       

KMF Gorštak – KMF Bajo Pivljanin; nedelja 21.03. od 18.00h – SC Kolašin;

Prva utakmica 5-4 u korist Baja Pivljanina. Domaćine očekje još jedna veoma teška utakmica. Posle Ulcinja i Titograde igraju sa liderom na tabeli. I u prethodnom meču su pokazali da „znaju“ ovu igru protiv dosta jače ekipe od sebe. Gostujuća ekipa posle remija protiv Brskova i lagane pobjede nad fenjerašem ima priliku da uveća prednost na tabeli (Titograd slobodan). Dvije stvari su sigurne u ovom meču: da su gosti favoriti i da neće nimalo lako doći do bodova.

         

KMF Nikšić – FC Ulcinj; nedelja 21.03. od 18.00h – SC Nikšić;

U prvom meču bolji Ulcinjani 10-4. Još jedan derbi kola. Ekipa Nikšića je startovala pobjedom drugi dio takmičenja i sigurno će veoma motivisano dočekati ovaj meč i priliku da se revanširaju Ulcinju za ubjedljiv poraz u prvom dijelu. Gostima Nikšić nikako ne odgovara. Jedina dva poraza u dosadašnjem takmičenju zabiljeliželi su baš u ovoj Sali od Baja Pivljanina i Onogošta. Sigurno spremno dočekuju utakmicu i favoriti su, ali će morati dobro da se oznoje za bodove.

         

KMF Mirabile moda – FC Pruška; ponedeljak 22.03. od 18.00h – SC Verde

Prvi meč završen 7-3 u korist Pruške. Domaći imaju 2 ubjedljiva poraza u drugom dijelu i pitanje je koliko mogu protiv raspoloženih Bjelopoljaca koji su u veoma dobroj formi. Iz dva teška meča imaju 4 osvojena boda i ovo je lijepa šansa da nastave sa dobrim rezultatima. Sigurno su veliki favoriti i bilo bi iznenađenje da se ne vrate sa cijelim plijenom.

Slobodna je ekipa Titograda.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.