Transfer pijaca u crnogorskoj futsal ligi donela je dva zanimljiva transfera.

Danima se nagađalo, a danas je na zvaničnoj Fejsbuk stranici KMF Titograd i potvrđeno – Zoran Barović i Bojan Bajović novi su igrači trenutnog lidera crnogorskog šampionata. Barović i Bajović dobro su poznata imena crnogorskog futsala, iako su već u zrelim igračkim godinama i dalje su bitan deo reprezentacije, a u Titograd stižu iz redova Čelika sa kojim su prošle sezone osvojili titulu. Kako će se ovaj tandem snaći u novoj ekipi videćemo u nastavku sezone, a obojica su našla svoje mesto na spisku selektora Sveta Ljesara za put u Bugarsku na turnir preliminarne runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Više informacija o ovom turniru, kao i očekivanja najboljeg strelca crnogorske lige, Dragana Jakovljevića, možete pročitati na sledećim linkovima:

CRNA GORA PUTUJE U BUGARSKU: Sveto Ljesar okupio igrače pred kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo!

PRELIMINARNA RUNDA KVALIFIKACIJA ZA SP 2020! Dragan Jakovljević pred put u Bugarsku: Neće biti lako, ali verujem da možemo dalje!

Omladinska reprezentacija Crne Gore završila je takmičenje u prvoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a više o ovoj temi možete pročitati na sledećim linkovima:

KVALIFIKACIJE ZA U19 EURO: Andora bolja od Crne Gore!

KVALIFIKACIJE ZA U19 EURO: Remi Crne Gore i Grčke!

KVALIFIKACIJE ZA U19 EURO: Poraz Crne Gore od Litvanije!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.