Utakmicama 7. kola posle skoro mjesec dana pauze zbog reprezentativnih obaveza nastavlja se crnogorska futsal liga. Kao i do sad za Vas analiziramo parove:

KMF Bajo Pivljanin – KMF Nikšić, subota 14.11. od 15.30h SC Nikšić;

Jedan od dva derbija koja nas očekuju u ovom kolu. Možda tabela tako ne govori ali sigurno je da će nijanse odlučivati. Ekipa iz Plužina je silovito startovala i ima maksmalnih 15 bodova, dok je Nikšić sa druge strane zabilježio neke neplanirane poraze. Iako na papiru gosti KMF Nikšić će igrati u svojoj sali. Vidjećemo oće li pauza poremetiti ritam Baja Pivljanina. Po nama blaga prednost domaćoj ekipi.

FC Onogošt – KMF Gorštak , subota 14.11. od 18.00h SC Nikšić;

Domaćini su sigurno apsolutni favoriti u ovom meču, mada ekipa Gorštaka zna itekako da namuči protivnike. Ipak, u ovom meču će se više pitati pulena Veljka Tadića. Naš predlog je 1.

KMF Studentski dom – FC Ulcinj, subota 14.11. od 18.00h Univerzitetski SC

Derbi kola sigurno se igra u Podgorici. Ekipe sa skorom od 4-ljivo mogu li Studenti svojom disciplinovanom igram zaustaviti sjajne pojedince iz Ulcinja. Sa druge strane Ulcinjani su u problemu, poslednjih 7-8 dana nisu trenirali zbog situacijom sa COVID19. U svakom slučaju pred nama je meč koji može otići u sva 3 znaka.

KMF Brskovo – KMF Mirabile moda, subota 14.11.18.00h OŠ Vuksan Đukić

Da li će gosti iz Podgorice posle pauze bar malo da podigni nivo igre, i koliko će moći da se odupru favorizovanim domaćinima. Lijepa je ovo prilika da Brskovo uđe u ritam koji se od njih očekuje. Sve osim sigurne 1 bilo bi prvorazredno iznenađenje.

FC Pruška – KMF Titograd, nedelja 15.11. od 18.00h SC Nikoljac

Veliki broj igrača KMF Titograd je imao reprezentativne obaveze. Sigurno su dosta umorni i pitanje koliko će biti spremni za meč. Ekipa Zorana Milaševića je neočekivano na 6. mjestu i svaki novi kiks bio bi katastrofalan. S druge strane debitanti iz Bijelog Polja iskoristili su pauzu da što bolje odigraju drugi dio polusezone. Sigurno su igrama zaslužili više od skromnih 6 bodova. Blaga uloga favorita ovaj put šampionu Crne Gore.

Slobodna je ekipa Cattaro2019.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.