Bruno Coelho: Idem u Francusku, idem u Pariz.Bit ću u blizini Ricardinha, i bit će zabavno.

Kapetan Benfice i član reprezentacije Portugala za medije je potvrdio da će u sljedećim danima postati novi igrač francuskoga A

Devet odigranih sezona za futsal momčad Sport Lisboa e Benfica, posljednje tri kao kapetan, i 3 državno prvenstvo, 3 kupa Portugala, 3 Kupa lige, nakon toga 4 Super kupa.

Bruno Coelho neće nastaviti služiti Benfici sljedeće sezone.
U intervju klupskim medijima pretpostavio je da je igranje u inozemstvu uvijek bilo cilj i da ga gorljiva podrška navijača Benfice natjera da se vrati “kući”.Iskoristio je priliku da se zahvali i predsjedniku Luísu Filipe Vieira.

Predsjedniku i cijeloj upravi, kao i ostalima u Klubu biti ću zahvavalan što su mi pomogli da ostvarimo svoje snove, meni je oduvijek bio san da igram za Benficu.

 

Covid-19 i otkazivanje natjecanja
“Nedostaje mi malo svega. Često razmišljam o onome što će mi najviše nedostaja kad prestanem igrati i nesumnjivo je to odmaralište. Kontakt s kolegama, veze koje se stvaraju, prijateljstva koja se stvaraju i da i ja trenutno nemam. Svlačionica, suigrači, treneri, ljudi u sekciji i lopta. ”

Bit će mi drago što dolazim u klub koji ima velike planove i ciljeve u budućnosti.

Drago mi je što ću svlačionicu dijeliti s mojim prijateljem Richardinhom, nadam se da ćemo zajedno ostvariti klupske ciljeve.

U sljedećim danima transfer će biti službeno objavljen na službenim stranicama francuskoga prvaka.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.