Foto: www.fcsplit.com

Dean Banić (35), bivši hrvatski reprezentativac i osvajač titule prvaka države s MNK Splitom, novi je igrač kninskog županijskog ligaša MNK Knina!

Kada su se već prvoligaši uspavali, zimski mercato aktivan je tako na “trećeligaškim” terenima županijskih liga, a dolazak, tj povratak, proslavljenog igrača, čak i u 35-oj godini, velika je vijest za kninske ljubitelje futsala.

Baniću je ovo, podsjetimo, drugi povratak u Knin, i to nakon što je uspješno nastupao za nekadašnjeg prvoligaša MNK Kijevo a od ovog, novog početka njega i njegovih novih-starih klupskih prijatelja očekujemo puno pozitivnih vijesti u narednom periodu.

Kako doznajemo od izvora iz kluba prijateljski odnosi vodećih ljudi kluba, predsjednika Damira Dilbera i trenera Marija Sunka prevagnuli su u donošenju odluke o (n)ovom angažmanu ovog iskusnog i proslavljenog 35-godišnjeg igrača koji u kninske redove prelazi iz splitskog drugoligaša Geniusa.


Foto: Facebook stranica MNK Knin

Kako dalje doznajemo iz kluba, ovim potezom vodstva kluba, koji se u ovom trenutku nalazi na devetom mjestu županijske lige Šibensko-kninske, iskazane su ambicije u daljnjem podizanju kvalitete rada ali i rezultata mladog (osnovani 2018.) kluba s posebnim naglaskom na sljedeću sezonu u kojoj je klupskim čelnicima želja plasirati se među tri najuspješnije ekipe u ligi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.