Iako smo već prije objavili kako Tihomir Novak napušta Spartu Prag i dolazi u Split to se na kraju nije dogodilo. Informacija koju je prvo prenijela nekolicina dalmatinskih portala na kraju se nije pokazala kao istinita iz razloga što Novak ima ugovor sa Spartom do kraja sezone te će ga ispoštovati do kraja. Kako saznajemo iz portalu bliskih i pouzdanih izvora Spartu Prag napušta drugi Hrvat u momčadi, Kristijan Grbeša kojem je klub izašao u susret jer je dobio posao u Hrvatskoj te će u idućoj polusezoni nositi dres Futsal Dinama!

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1542409722484374

 

Kristijan Grbeša je 30-godišnji hrvatski reprezentativac koji je posljednjih godinu ipo dana nosio dres aktualnog prvaka Češke i bio jedan od najzaslužnijih za osvojenu titulu. Futsal karijeru je počeo u Petrinjčici te je preko Uspinjače i Nacionala došao u Futsal Dinamo u kojem je igrao u periodu od 2016. do 2018., do prelaska u prašku Spartu, a u koji se sad ponovno vrlo izgledno i vraća.

 

 

Drugo pojačanje Futsal Dinama bi trebao biti 22-godišnji Pave Mudronja koji u redove Dinama prelazi iz omiškog Olmissuma. Sa samo 17 godina debitirao je u 1. HMNL u dresu Murtera no nakon što je Murter ispao u drugu ligu kao bomba je odjeknuo njegov prelazak u Italiju gdje je prvo nastupao za drugu momčad Pescare, a i upisao je nastupe za prvu momčad. 2018. nakon raspada Pescare prešao je u redove Latine. Bio je član mlade reprezentacije Hrvatske, a upisao je i nastupe za seniorsku reprezentaciju. U Olmissum je došao početkom prošle godine, ali se zadnji put našao u sastavu Omišana u svibnju prošle godine kad su igrali doigravanje za ulazak u prvu ligu.

 

 

Za oba igrača očekujemo službenu potvrdu Futsal Dinama, ali koliko saznajemo gotovo sigurno će ovaj dvojac nositi dres kluba iz Zagreba u drugoj polusezoni 1. HMNL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.