Ekipa MNK “Meteora futsal”, odigrale su prva tri kola Prve Hrvatske Futsal Lige za žene i osvojile tri boda i to u poslednjoj utakmici protiv MNK Vinkovci konačnim rezultatom 3:1.

U prvom kolu bolje od Meteora bile su igračice MC Plus Sveta Nedelja koje su slavile rezultatom 4:0, dok je u drugom kolu bolja bila ekipa ŽMNK Mirlović Zagora od koje se izgubile minimalnim rezultatom 2:1.

Perica Meteora

Svoje utiske posle prvog takmičarskog vikenda i atmosferi u klubu, iznela je kapiten Meteora Perica Cicijelj:
Pa pravo da vam kažem da nismo baš zadovoljni s prvim vikendom. Očekivali smo barem još 3 boda. Nije nas baš sreća mazila u te prve dve utakmice, pogotovo u drugoj gde smo mi stalno napadali i igrali a oni iz 4 udarca na gol zabili dva, dok smo mi iz 10 zicera doslovno pogodili 1. No šta je tu je, glave gore i idemo dalje. Dosta nas je falilo, čak 6 igračica, tako da očekujemo već sad u subotu i nedelju pobjede u obe dve tekme. Mi kao i svake godine dosad idemo uvijek s ciljem da osvojimo prvenstvo, pošto smo dosta jaka i kvalitetna ekipa, tako da ako nastavimo ovako igrati i sreća bude na našoj strani očekujemo baš borbu za naslov prvaka. Moram da napomenem fantastičnu atmosferu u timu, devojke, sve do jedne, su vedrog duha i kada pobeđujemo i kada nam loše ide, uvek ima neka koja digne atmosferu a ovoga puta u tome prednjači (baš prednjači) Barbara Izgarević, dok je njoj uz rame njena saigračica iz reprezentacije i kapiten  reprezentacije Srbije Marija Armuš, koje su važan deo našeg tima.

Hvala Futsal Balkanu koji sve više pažnje pridaje ženskom futsalu i radi na popularizaciju i napretku istog.

Sportski pozdrav za sve čitaoce vašeg sajta od Perice Cicijelj!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.