Banner Top

Log in
A+ A A-

Tomić: Ostvaren cilj

Naredne godine na F4

Srbija je Azijskoj Ligi šampiona održanoj u Vijetnamu imala dvojicu predstavnika u redovima Bank of Beirut, šampionu Libana, trenera Dejana Đedovića i reprezentivca Dragana Tomića. Srbima je malo nedostajalo da se plasiraju u polufinale, bolji u ¼ bio je Giti Pasand.

- Azijska Liga šampiona u Vijetnamu je bila uspešna. Došli smo na takmičenje sa namerom da prođemo grupnu faza i udjemo u osam najboljih ekipa u Aziji. Pod vođstvom trenera Đedovića, ostvaren je cilj i generalno svi u klubu su zadovoljni ostvarenim. Delim zajedničko mišljenje sa trenerom Đedovićem da smo uz malo sreće mogli da uđemo u polufinale najkvalitetnijeg klupskog Azijskog takmičenja. Naravno, nećemo zanemariti postignuto, rezultat je veoma bitan za klub, trenera i igrače. Napravili smo rezultat koji nam je bio primaran, sledeće godine sigurno da ćemo probati da odemo na stepenicu više.

Kako biste ocenili kvalitet Azijske Lige šampiona?

- Finale AFC je pokazalo da nam je grupa kao i dalji kostur u završnici bio jako težak. Od šampiona AFC smo izgubili u prvom kolu, a u nastavku takmičenja u 1/4 finalu smo izgubili od finaliste iz Irana, Giti Pasand.

Kako ste zadovolnji vašim učinkom?

- Mnogo mi znači drugu godinu za redom igranje u Azijskoj Lige šampiona. To je veliko iskustvo za mene, trudim se da iz godine u godinu pokažem sve vise, tako da se nadam da ću sledeće godine uspeti da uvedem Bank of Beirut u F4.

Planovi za dalje?

- Ubrzo će uslediti pripreme za novu sezonu. U septembru baraž za EP protiv Češke u kojem očekujem da ćemo izboriti plasman u Sloveniju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.