Banner Top

Log in
A+ A A-

Ekonomac poražen u finalu u Rumuniji

  • Written by 
  • Published in Srbija

Ekonomac može biti zadovoljan učešćem na turniru u Rumuniji.

I tu je tačka. Višečasovni put nije teško pao igračima i upravi, ali im je teško palo kad su shvatili da su organizatori prevarili popularne studente. Smeštaj u nezavršenom objektu , bez tople vode, peškira, skoro je nateralo upravu da se odmah vrati za Srbiju, ali presudio je sportski motiv da se odigraju kontrolne utakmice. 

Dvorana u kojoj su se igrale utakmice je u veoma lošem stanju, ništa se nije promenilo još od kada je Marbo igrao tamo ligu šampiona  i pitamo se kako čelnici UEFA daju domaćinstvo skoro svake godine rumunskoj ekipi, a znaju da zatežu oko nekih sitnica kada se organizacija dodeli našim ekipama.

U prvoj utakmici Ekonomac je savladao sa visokih 6:1 Targu Mures, dok je odmah sutradan poražen u finalu od šampiona Rumunije FC Autobergamo rezultatom 4:3.

Ostaje žal za propuštenim prilikama i vodjstvu iz prvog poluvremena od 1:3. Golovi su primljeni u poslednja tri minuta utakmice kada su Rumuni igrali sa igračem golmanom.

Novopridošlica Tales izabran je za najboljeg igrača turnira, dok je Igor ostao u Kragujevcu i radio individualno sa prof. Radakovićem.

Ozbiljnije provere Ekonomac će imati već krajem meseca sa šampionom Madjarske , FC Eto iz Djera.

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.