Banner Top

Log in
A+ A A-

EMOTIVNI MARKO PRŠIĆ POSLE TRIJUMFA PROTIV FON-a: Proradio mi je inat, tek ćete videti starog Marka Pršića!

Marko Pršić Facebook.com/ Marko Prsic Marko Pršić

U spektakularnom meču odigranom u beogradskoj hali 'Šumice', Ekonomac je pokazao odliku velikih ekipa i dobio je susret protiv FON-a iako futsaleri kragujevačkog velikana nisu blistali.

Izveštaj i golove sa meča iz Beograda možete pronaći na sledećem linku:

MAGIČNA IGRA NA PETOPARCU U SVOM PUNOM SJAJU: HRABRI FON NAMUČIO EKONOMAC, ŠAMPION U FINIŠU STIGAO DO POBEDE! (VIDEO)

Futsal Balkan je posle prve polufinalne utakmice elitnog ranga srpskog futsala kontaktirao Marka Pršića i zamolio ga za utiske posle teško izvojevane pobede njegove ekipe:

- FON je po mom mišljenju jako zanimljiva ekipa, imaju dobre individualce, mlad su i poletan tim i željni su napretka što se videlo na poslednjoj utakmici. U prethodnih par godina vrlo lako smo izlazili na kraj sa njima, dobijali ih po 6-7 razlike, i taj niz je kad tad morao stati, a to se desilo sada u Beogradu, gde su oni odigrali nikad bolje, a mi nikad lošije i pobedili, što je opet odlika velikih ekipa, a mi to jesmo! - rekao je Pršić, a zatim se posvetio i revanšu koji je na programu narednog vikenda u hali 'Jezero':

- Samopouzdanje nam nije poljuljano, očekujem sigurnu pobedu protiv FON-a i nijednog trenutka ne sumnjam da ćemo proći u finale, a nakon toga osvojiti 10. titulu!

Marko Pršić je već iskusan igrač, iako po godinama još spada u mlade futsalere! Dosta pehova je pratilo uzdanicu naše reprezentacije, a zbog povrede je morao da propusti i Evropski šampionat u Sloveniji. Ipak, odlika velikih pobednika je da se oni posle svakog peha, nesreće i pada vraćaju i to jači, a Marko ima jasnu poruku za futsal javnost u regionu:

- Imao sam dosta pehova i povreda, mnogo sam teško podneo neodlazak na Euro u Sloveniji zbog povrede zadnje lože, ali što te ne ubije to te ojača i tek ćete videti starog Marka Pršića, proradio mi je inat i drago mi je zbog toga! - jasan je, nekada najveći talenat srpskog futsala, a sada jedan od najboljih igrača na ovim prostorima!

Ukoliko vas zanima šta je posle meča između FON-a i Ekonomca rekao čuvar mreže čete iz Jove Ilića i jedan od najboljih golmana na ovim prostorima, Nikola Josimović, više informacija možete pronaći na sledećem linku:

NIKOLA JOSIMOVIĆ POSLE MEČA PROTIV EKONOMCA: POKAZALI SMO DA MOŽEMO DA SE BORIMO SA NAJBOLJIMA! VERUJEM U IZNENAĐENJE U KRAGUJEVCU!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.