Banner Top

Log in
A+ A A-

JASTREBAC SE NE ŠALI: Šest velikih pojačanja stiglo u Blace!

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF Jastrebac Facebook.com/ KMF Jastrebac Blace KMF Jastrebac

Prva futsal liga Srbije ove sezone biće veoma zanimljiva.

Svi klubovi bili su aktivni na 'transfer pijaci', a letnji prelazni rok ozbiljno su shvatili i u Jastrepcu. Posle imenovanja Marka Gavrilovića za šefa stručnog štaba (više možete pročitati na sledećem linku:

VELIKO POJAČANJE NA KLUPI BLAČANA: MARKO GAVRILOVIĆ IMENOVAN ZA NOVOG ŠEFA STRUČNOG ŠTABA JASTREPCA! )

u Blace je stiglo i nekoliko pojačanja. Plavi dres zadužili su Nikola Micić, Nikola Tanasković, Rajko Lazović, Andrijano Knežević, Aleksandar Radojičić i Pavle Pavlović. Da krenemo redom...

Nikola Micić

Iskustvo Nikole Micića biće od velike koristi Blačanima ove sezone. Ovaj igrač nastupao je u svojoj karijeri za Naisus, Ekonomac, Kalču, Vinter sport, Novi Pazar i Leotar iz Trebinja i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Jastrebac.

Nikola Tanasković

Popularni Kličko u Blace stiže posle odlične sezone u Novom Pazaru. Pored tima iz dvorane 'Pendik', Tanasković je nastupao i za Mašinac i Ekonomac, a odlikuju ga izuzetna tehnika i brzina.

Rajko Lazović

Kapiten b tima Ekonomca u Jastrebac je stigao tražeći novi izazov, ovog puta na prvoligaškoj sceni. Nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za tim Marka Gavrilovića.

Andrijano Knežević

Dobro poznato lice na futsal sceni Srbije. Bivši igrač Smedereva i Novog Pazara stiže u Blace da pojača ofanzivnu liniju Jastrepca.

Aleksandar Radojičić

Radojičić je u Blace stigao iz Požarevca, a u svojoj karijeri nastupao je i za Mašinac. Trener u Požarevcu bio mu je upravo Marko Gavrilović i za verovati je da će Radojičić pomoći Blačanima da ostvare sve svoje ciljeve ove sezone.

Pavle Pavlović

Za kraj, hobotnica sa ogromnim iskustvom - Pavle Pavlović. Uz njega mreža Jastrepca biće daleko sigurnija, a on je u Blace stigao iz Kalče. U pitanju je iskusni golman, reprezentativnog kalibra.

Koliko će nova pojačanja pomoći Jastrepcu u novoj sezoni Prve futsal lige Srbije ostaje da se vidi. Blačani će svoj put krenuti derbi mečom protiv Novog Pazara u dvorani 'Pendik'. Prvo kolo na programu je u periodu od 14. do 17. septembra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.