Kraj…

Kraj jedne velike ere! Kraj magije! Kraj futsal reprezentacije Brazila kakvu smo u godinama iza nas znali i koju smo sa zadovoljstvom voleli da gledamo! Ne kažemo da će Karioke biti slabije, ovo je i dalje jedna od najboljih svetskih selekcija! Ipak, svakako neće biti isto…

Najveća legenda svetskog futsala i čarobnjak koji je magičnu igru na petoparcu doveo na nivo umetnosti odigrao je poslednju utakmicu u svom omiljenom dresu! Falkao je, u svojoj 41. godini, odlučio da kaže zbogom reprezentaciji Brazila. Poslednji meč odigrao je protiv Paragvaja i to, naravno, u svom stilu! Pre ovog susreta Falkao je postigao 399 pogodaka u dresu Brazila. Protiv Paragvaja stigao je do brojke od 401! Na sledećim linkovima možete pogledati kako je Falkao postigao prvo 400. , pa zatim i 401. gol i tako stavio tačku na blistavu reprezentativnu karijeru!

400. POGODAK FALKAA U DRESU BRAZILA!

401. POGODAK FALKAA U DRESU BRAZILA!

Oba gola su bile prave minijature, prvi petom, a drugi lob udarcem, a da li se nešto manje i moglo očekivati od Falkaa. I šta reći za kraj nego – hvala ti za sve godine, poteze, golove i hvala ti za to što si futsal pretvorio u umetnost! Uživaj u zasluženoj, reprezentativnoj, penziji! Na klupskoj sceni, Falkao će i dalje zabavljati publiku širom Brazila, ali i sveta, u dresu Magnus Futsala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.