Posle trećeg uzastopnog gostovanja, ekipa Futsal Club Bari 91 vraća se neporažena kući, gde danas očekuje prvi susret pred svojom publikom.

Na trećem uzastopnom gostovanju ovog vikenda, u okviru 3. kola Nacionalne Futsal Premier Lige Amerike, ekipa Bari 91 gostovala je ekipi Lansing City. Utakmica je odigrana u subotu 25. januara u državi Mičigen, grad Lansing.

Ekipa Bari 91 nastupila je u sledećem sastavu:

Milan Panić (G), Bojan Andonov (G), Saša Punoš, Nikola Andrić, Zvezdan Lazić, Stefan Stevanović, Gvozden Loncović, Pavle Drašković, Igor Lukić, Nemanja Rosić, Bratislav Nikolić

Golove za Bari 91 postizali su:
Zvezdan Lazić 1 gola
Nemanja Rosić 1 gola
Gvozden Loncović 2 gola.

Prenosimo utiske o ovoj utakmici od strane golmana ekipe Bari 91 Futsal Club, Milana Panića:

Ekipa Bari 91 je remizirala u još jednoj zanimljivoj utakmici u prelepom ambijentu gde se domaćin potrudio da uz fenomenalno najavu sa svetlosnim efektima stane rame uz rame sa NBA utakmicama. Dve ekipe su uspele da opravdaju igrom ono zbog čega futsal publika i posećuje utakmice, obzirom da je bilo prisutno preko 800 ljubitelja ovog sporta koji napreduje iz dana u dan na ovom kontinentu.
Ekipa “Bari 91” opet po starom, iz velikog zaostatka od 3:0 uspeva da se vrati i čak povede, ali posle neiskorišćenih šansi, stigla je kazna i krajnji rezultat ostaje 4:4.

26. januara je po rasporedu 4. kolo Nacionalne Futsal Premier Lige Amerike u kome će ekipa Bari 91 dočekati ekipu “ABK Grand Rapids”. Ovo će ujedno i biti prva utakmica naših momaka pred svojim navijačima u Nacionalnoj Futsal Premier Ligi.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje futsala koji žive u okolini Čikaga da dođu i podrže naše momke.
Utakmica će se odigrati u 17:15 po centralnom vremenu na adresi:
100 Community Boulevard, Wheeling, IL 60090

Sportski pozdrav za sve pratioce Futsal Balkana iz Čikaga, hvala što nas pratite i dajete vetar u leđa našoj ekipi.

DR.DŽEKIL AND BARI 91!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.