Jedan od nosilaca igre futsal reprezentacije Srbije Marko Pršić….

Posle remija na gostovanju protiv futsal selekcije Rumunije 2:2, Srbiju očekuje još jedan “komšijski” meč, ovoga puta protiv futsal selekcije Bosne i Hercegovine u Novom Sadu 03.02.2021.godine. Očekivanja pred utakmicu u Novom Sadu i kratak osvrt na gostovanje u Rumuniji dobili smo od Marka Pršića.

Očekuje nas mnogo bitan meč protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine, gde ćemo na osnovu rezultata uključujući i drugi meč u grupi između Makedonije i Rumunije koji se igra istog dana, znati dalji rasplet ove grupe.

Što se mene lično tiče, još kada sam cuo imena reprezentacija, nisam bio zadovoljan iz tog razloga, zato što mi imamo taj mentalitet, da na Balkanu ginemo jedni protiv drugih, a svi se znamo međusobno i imamo odličnu saradnju. Ali zato kada igramo protiv nekih “nepoznatih”, manje smo motivisani, ali utoliko je i draž ove grupe veća.

Što se tiče utakmice protiv Rumuna, iskreno nismo zadovoljni bodom, jer smo dominirali iako nismo bili sjajni u polju, ali nismo ni tužni, idemo dalje, ima puno da se igra. Mi idemo na pobedu u svakom meču, jer tu u grupnoj fazi kalkulacija nema.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.