Pred nama su dve utakmice futsal reprezentacija Srbije i Makedonije u okviru…

Pred dvomeč sa susedima, futsal reprezentacijom Severne Makedonije u okviru kvalifikacija za UEFA Futsal Prvenstvo Evrope u Holandiji selektor reprezentacije Srbije Goran Ivančić saopštio je spisak igrača na kojem se nalaze:

-golmani Nemanja Momčilović (Wintersport, Niš), Jakov Vulić (FON, Beograd), Luka Đorđević (FK Dobrepolje, Slovenija),

-igrači: Ninoslav Aleksić, Denis Ramić, Andreja Stojčevski, Lazar Milosavljević (Novi Pazar), Davor Popović (Novi Sad), Strahinja Petrov (Mantova, Italija), Marko Pršić (FON, Beograd), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Dragan Tomić (Salines, BiH), Stefan Rakić, Jovan Lazarević (FC Mostar SG, BiH), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Stefan Aleksić (Vranje).

Futsal reprezentacija Srbije okuplja se u nedelju 28.02.2021.godine dok je odlazak u Vranje planiran za 03.03.2021. Posle četiri meča u našoj grupi za plasman na Prvenstvo Evrope, prva je Bosna i Hercegovina sa šest bodova, sledi Rumunija sa dva, Severna Makedonija i Srbija sa jednim bodom. Ove dve veoma bitne utakmice za selekciju Srbije igraju se u Vranju 05.03.2021.godine sa početkom od 18:00 časova i u Skoplju 09.03.2021.godine u 19:00 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.