Futsal reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju dvije kvalifikacione utakmice za EURO 2022.Dobili smo komentar o predstojećim utakmicama futsal reprezentacije BiH gospodina Kreza:

Što se tiče forme igrača ona ovisi o njihovom radu u klubu nije isto ako netko radi dva a netko pet i više treninga, mi nismo u mogućnosti da puno utječemo na fizičku spremu zbog kratkoće vremena priprema gdje smo više skocentrirani na tehničko taktičke stvari i najvažnije je da su svi igrači zdravi i da ne bude nitko pozitivan na covid.
Grupa je izuzetno zahtjevna igramo s reprezentacijama sličnog načina igranja i našeg mentaliteta. Prvi favorit je Srbija kojoj ovim putem čestitam na plasmanu na SP i o njima ne treba puno trošit riječi. Rumunjska i Makedonija su također kvalitetne rep. i bit će velika borba za svaki bod.
Očekivanja u prve dvije utakmice su da ciklus otvorimo pobjedom gdje bi dodatno dobili na samopouzdanju i onda pokušat napravit iznenaďenje u N.Sadu protiv Srbije gdje bi bili zadovoljni i neodlučenim rezultatom. Ova reprezentacija je pokazala da može sa svima igrat a to je i pokazala u prijateljskim utakmicama protiv Slovenije prošle godine u 11. mjesecu

Selektor Ivo Krezo je za ove susrete odabrao sljedeće igrače:

Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Mostar SG Staklorad), Josip Sesar (Salines), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Salines), Davor Arnautović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga Gornji Vakuf), Mirko Hrkać (Mantova, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Adnan Kalajdžić (Zrinjski), Emir Omerhodžić (GFC Sarajevo), Anđel Čolak (Brotnjo), Dejan Trifković (Policajac), Avdo Huskanović (Kaskada), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.