Na kraju svake kalendarske godine u svim sferama života sumiraju se rezultati učinjenog u prethodnom periodu. Na red je došao i futsal…

Kao i svuda postoje brojni igrači i treneri koji su zaslužili da budu svrstani u uži izbor. Ali, iz nekog razloga nisu se našli tu. To je slučaj i sa FutsalFeed-ovim izborom za najbolji futsal tim na svetu za 2020.godini.

Ovde pomenuti igrači i osoblje pronašli su put do nekih užih izbora stručnjaka i uredništva, ali su iz jednog ili drugog razloga morali biti izostavljeni. Ovo ne znači da su isti podcenjeni a drugi precenjeni, već im se želi odati priznanje za fantastičnu futsal godinu koju su imali. Zahvaljujemo im se što su nam pružili ugodne i nezaboravne futsal trenutke u godini koja je bila jedna od najizazovnijih u poslednjem vremenu za sve na svetu. Voleli bi da ih uvrstimo među laureate i želimo da od njib vidimo naredne godine još jednu sjajnu (ili još bolju) futsal godinu!
Neki od kandidata koji nisu ušli u uži izbor za glasanje, čija su imena poređani po abecedi:

Alan “Brandi” Cuasnicu, Alek Rodrigo da Silva “Merlim”, Andre Henrikues Nunes Coelho, Artem Niiazov, Arthur Guilherme de Sousa Fortunato, Aiala Gari, Bruno Alekandre Dias Coelho, Carlos Espindola, Carlos Sanz, Daniel Sald Martinicorena, Diego Simoni Cavinato, Dragan Gale Tomić, Edelson Robson dos Santos “Robinho”, Eder Fermino Lima, Elisandro Teikeira Gomes, Fabio Cecilio, Felipe Paradinski, Fernando Alberto dos Santos Cardinal, Fits, Francisco Javier Solano Leon, Ivan Naškazaret, Jesu , Jesus Viamonte, Jovan Lazarević, Juha-Matti Savolainen, Jukka Kitola, Kristjan Čujec, Lucas Martin Tripodi, Marcel de Mendonca Markues, Marcelo Gimenez, Michal Holы, Nacho Salgues, Nikolai Timofeievich Antoskhin, Panu Autioos, Rafahiel Kanola. , Soufiane El Massar, Tainan Da Silva Rego, Tiago Filipe Alves Brito, Tomaš Drahovskы,.

Treneri: Carlos Chilavert, Diego Guistozzi, Markuinhos Ksavier, Mićo Martić.

Glasati možete na sledećem linku :

https://futsalfeed.com/news/1669-futsalfeed-best-team-of-2020-awards-powered-by-senda-athletics-espanol?fbclid=IwAR00i3lOtYGUFqBLxy80axODomJYbUKZ4I0HloeYcMIo6_R1Ya9Lqn3tKrI

Klikom na link, dolazite na stranicu za glasanje i sa klikom na slici na START POLL započinjete proces glasanja!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.