Iz ekipa MNK “Olmissum”, FC “Shkupi”, FC “Salines Tuzla City” i KMF “Crvena Zvezda” stigli su nam komentari na današnji žreb za Preliminarnu rundu UEFA Futsal Lige Šampiona…

Gospodin Duje Maretić, MNK “Olmissum”, šampion Hrvatske :

Ždrijeb nam je dodijelio prvaka Estonije FC SMS VIIMSI.
O njima iskreno ne znam puno. Odmah ćemo krenuti prikupljati što više informacija i video materijala kako bi što bolje bili pripremljeni.
Mislim da nam je pozitivna okolnost i to što igramo kod kuce poradi trenutne samoizolacije u kojoj se klub nalazi.
Favoriti smo, igramo kući. Sigurno je naš futsal kvalitetniji, međutim to moramo pokazati na terenu, biti ponizni i nikako podcijeniti Estonce.

Iz “Futsal Shkupi” prvaka Makedonije, gospodin Mensur Fazlija:

Zadovolni smo sa žrebom, kad znamo da smo mogli igrati i sa Parizom. Od mogućih protivnika smo dobili po nas možda i najslabljeg.Ali to ne znaci da mozemo se opustiti i da smo sigrnii u pobedu. Treba da se angažujemo i organizujemo i da izađemo na parket da odigramo što bolje znamo i umemo pa zdeavlje da nas posluži u ovo vreme Covid-19 i mislim da je drugi krug pred nama.

Gospodin Predrag Rajić, trener FC “Salines Tuzla City” predstavnika BIH :

Zreb je bio po meri ali veliki problem u ovom trenutku bice put za Andoru. Ekipu “Encamp” ne poznajem a znam samo da je glavna zvezda klubu Javier Saviola. Sada ćemo se posvetiti malo više protivniku i probati da nađemo što više materijala o njemu i spremni izađemo na megdan ekipi iz Andore.

Gospodin Miloš Alilović, šef struke predsednika Srbije ekipe KMF “Crvena Zvezda” :

Sigurno je da je “ACCS Paris n”ajteži mogući protivnik u ovoj fazi Lige Šampiona, uz to još igramo na njihovom parketu. O igračkom kadru i kvalitetu ne treba trošiti reči, čeka nas teška i zahtevna utakmica, prirodno je da uloga favorita pripada njima.
Za Crvenu Zvezdu je ovo lepa prilika da se predstavi u najačem klupskom takmičenju, igraćemo protiv trenutno, možda jednog od najboljih futsalera na svetu Rikardinja, uz našeg Mikija Aksentijevića, Ortiza, Igora i ostalih Francuskih reprezentativaca. Predvodjeni J.Velascom na klupi, sigurno imaju velike ambicije u ovom takmičenju.
Igrati protiv ovakve ekipe u bilo kojoj fazi Lige Šampiona je veliko iskustvo i motiv za moje momke, a i za sve nas u klubu obaveza da KMF Crvenu Zvezdu i srpski futsal predstavimo u što lepšem svetlu.

Svim ekipama Futsal Balkan želi sreću u utakmicama Preliminarne runde koje se igraju da podsetimo u periodu od 24.11.-29.11.2020.godine.

Srećno!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.