Pred okršaj šesnaestine finala UEFA Futsal Lige Šampiona između MNK Olmissum i Charleroi iz Belgije dobili smo komentar od šefa struke Omišana, Duje Maretića

Igrači su se vratili u optimalnom stanju poslije Blagdana. Prilagodili smo treninge da izvučemo što je više moguće s obzirnom da nam utakmica UEFA Futsal Lige Prvaka dolazi relativno brzo, ali i pauza je bila kratka tako da bit ćemo spremni.

Ceo sistem je zbog cijele situacije s Covidom-19 nemilosrdan i igra se sve na eliminacijski kup sistem. Prostora za greške je jako malo ili ništa.
Olakotna okolnost je što smo domaćini, ali malo to znači s obzirom da navijači ne smiju biti u dvorani, ne daje se potpuni osjećaj i prednost.

Očekuje nas zahtjevna utakmica i zahtjevan protivnik čije je prvenstvo u pauzi, što je za njih otegotna okolnost zbog natjecateljskog ritma, dok je za nas otegotna u vidu toga da ne znamo što očekivati od njih, karte su im jako dobro skrivene.

Zna se koji je Olmissumov identitet igre, nećemo ga mjenjat jer vjerujemo u to što igramo i to nam je donijelo dosad puno radosti pa vjerujem da će i ubuduće.

Iskreno, zanima me samo i jedino prolaz, a kako ćemo ostvariti taj cilj stvarno mi je manje bitno, samo moramo i želimo biti među 16 klubova Europe.

Ekipi Olmissuma želimo sreću u ovom susretu, da nastave svoj trijumfalni niz i prethodne sezone i naravno da zajedno sa ostala tri kluba sa ovih prostora pogode pravo u 16 najboljih ekipa Starog kontinenta!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.