Vreme je za spektakl!

Polufinalni mečevi završnog turnira UEFA Lige šampiona odigraće se u petak 26. aprila u kazahstanskoj Almaty Areni, a najavu možete pročitati na sledećem linku:

F4 TURNIR LIGE ŠAMPIONA: Ko će se popeti na krov Evrope?!

Raspored polufinalnih utakmica je sledeći:

26-04-2019
14:45
17:30

a u video snimku na početku teksta možete pratiti direktne prenose obe utakmice!

Kratko objašnjenje: Kada klinkete prvi i drugi put, pojaviće se iskačući prozori sa reklamama koje treba da zatvorite. Treći klik na snimak pustiće direktan prenos utakmice automatski, a vama će se pojaviti još jedan iskačući prozor koji treba da ugasite. Ukoliko iskačući prozori sa reklamama nastave da se pojavljuju zatvorite ih i uživajte u prenosu!

P.S. Iskačući prozori i reklame koje se pojavljuju tokom prenosa nisu reklame portala Futsal Balkan već streamer-a preko kog je prenos pušten. Portal Futsal Balkan se izvinjava svojim pratiocima zbog iskačućih prozora i reklama, kao i eventualnih smetnji tokom prenosa!

Ukoliko prenos pratite iz neke od sledećih zemalja:

Australija, Azerbejdžan, Kipar, Danska, Finska, Grčka, Izrael, Kazahstan, Kirgistan, Norveška, Poljska, Portugal, Španija, Švedska, Tadžikistan, Turkmenistan ili Uzbekistan

a imate problema sa strimom na našem sajtu, UEFA je na SLEDEĆEM LINKU objavila spisak kanala koji direktno prenose polufinalne utakmice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.