Po onome što je slavni i po mnogima najbolji igrač futsala na svetu, Rikardinjo objavio putem društvenih mreža, očekuje se veliki transfer!!!

Rikardinjo, Portugalski internacionalac i prepoznatljiva ikona Inter Movistara, kojeg mnogi smatraju najboljim igračem na planeti, upravo je putem društvenih mreža objavio da će napustiti Madridski klub na kraju sezone, te da će započeti novi angažman van Španije.
Rikardinjo je izjavio:

Rešio sam da objavim da mi je ovo poslednja sezona u Interu. Razgovarao sam s klubom trećeg dana predsezone u Segoviji i rekao im da mislim da je vreme da napustim klub koji mi je dao sve i koji me napravio i podigao kao igrača. kao nijedan drugi. Videćemo kuda ću otići u nastavku karijere, rekao je.
Iako još nije najavio svoju destinaciju, nekoliko Španskih novina, uključujući Marku, kažu da bi Rikardinjo mogao pristupiti za klub iz Pariza, ACCS FC VA 92 klub, koji godinama cilja da na klupu dovede i trenera Isusa Velasca, sa kojom je Ricardinjo provep svoje najbolje vreme u Španiji. Nekoliko signala ide u istom pravcu ali Marka je otkrila malo detalja.

“Mnogo razgovaramo o Francuskoj, jer sam bio tamo na odmoru. Drago mi je što nisam otišao u Barselonu ili Portugal, jer bi se stvorio nered. Neću govoriti ni o jednom klubu. Objaviću ga tek kada se sve završi Jasno je, sledeće godine želim mnogo stvari. Želim da nastavim da igram u Ligi visokog nivoa, ali ovaj nivo dostižu klubovi, treneri i klupska očekivanja, rekao je Rikardinjo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.